Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér lányt/nőt, csak jobb lehetőség hiánya miatt hívtok el randizni/ választotok társnak vagy tényleg alakulhat ki vonzalom is?
Sok kövér nő így gondolja, mert a férfiak elvették a maradék önbizalmukat is.
Hallottam olyanokat, hogy csak azért dugtam meg, mert nem volt más......
nehezen alakul ki vonzalom sorry, a test is fontos ahhoz, hogy ha ránézel valakire akkor beindul a bizsergés feldobodnak a hormonok.
Na ez egy önmagára nem adó /kivétel a betegségek miatti túlsúly/ testével nem törödő személlyel hogy létesitesz szexuális kapcsolatot, ha egyesülsz vele átveszed mindféle szellemi-testi "baját", de sokan ezzel nincsenek tisztába.
Volt egyszer egy lány, túlsúly is volt, szépnek sem mondható...
a nagyszüleinek hatalmas nyaralója volt a Balatonon és kisebb Horvátországban.
4 hónapig együtt voltunk, full ingyen volt minden.
Habár nehézkesen állt fel így bogyó kellett hozzá.
Sok kérdés szólt mostanában erről.Én az extrém kövér nők rajongója vagyok,s nem kérdés kit választanék,ha sovány és kövér közül kellene választani.
Fiatalabb koromban,ha buliba mentünk, mindig a legkövérebb lánnyal kezdtem ki.A "jó alakú" nők nem hoztak lázba,bezzeg az extrém nagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!