Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresés során mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés során mikor mondod el, hogy sérült gyermeket nevelsz?

Figyelt kérdés
Nyilván a gyerek létezését nem tagadja le az ember, de azért nem is egy komplett gyógypedagógiai szakvéleménnyel nyit. Mikor szoktátok elmondani?
jún. 20. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Ha az elején nem is, de mondjuk 3-4 randi után. Ennyi idő alatt kiderül, hogy hosszútávon terveztek egymással, de azért kötődés még nincs egymás iránt, hogy tönkre tegyen egy szakítás. Aztán eldönti, hogy így is jó-e neki.
jún. 20. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Kénytelen vagyok az elején, amikor jönnek a hol dolgozol, mivel foglalkozol kérdések, mert GYOD-on vagyok és sehol. Szerinted mekkora sikerem van? 🙁 De azt gondolom, hogy jobb is így, mintha elkezdenék lelkesedni, boldog lenni, kötődni, aztán repülnék, amikor ezzel előhozakodom...
jún. 20. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal el kell mondanod, a gyerek veled van és hozzád jár, ezt vagy elfogadja vagy nem de ez már az ő döntése. Ha nem mondod el akkor én pl azonnal dobnálak mert nem adtad meg a jogot/eselyt hogy döntsek és mint egy mellékes dolgot csak idővel közlöd. Ha csak szex akkor akkor mondod amikor akarod viszont ha a srác a mindennapotok része lesz akkor az elején tisztazd vele.

Én is amikor ismerkedek előre mondom hogy van egy kisfiam ( nem el velem viszont 90% ban nem is folytatódik a beszélgetés utána ) de haragudni nem haragudjatok és nem 1x kaptam már meg hogy nagyon köszönik hogy elmondtam az elején mert így nem jutottunk el semeddig ami fájna .

Igazságtalan vagy nem de a legtöbben nem akarnak nevelni más gyerekét főleg ha “sérült” mondom ezt úgy hogy az én kisfiamnak is van SNI kódja de ha ezen múlna akkor inkább ne legyen senkim csak lenne velem.

Ha valaki így beválal akkor az egy értékes ember de ha eltitkolod az elég ocsmány dolog részedrol és igen a te esetedben ezt az elején kell közölni

jún. 20. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fura ez nekem felnőtt férfiként, hogy a gyerek ekkora akadályt jelent másoknak. Mindenkinek vannak dolgai, kötöttségei, kötelezetségei. Miért baj ez? Szerintem aki ezért hárít az egy önző barom, aki csak magának akar és nem kapcsolatot keres hanem szolgát.
jún. 21. 05:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig de , gyerek nélkül sokkal több vagy eltitkolva sokkal több lehetőségem volt de ez valahol érthető. Sokat elmond egy férfiról ha van gyereke és mondjuk nem foglalkozik vele illetve fordítva rengeteg kisgyerekes nő meg képes 80-20% os figyelmet nyújtani és rengeteg nőnek ahol nem feltétlenül a férfi volt a hibás ezért ment tönkre a kapcsolata mert átváltoznak csőlátást anyává persze tisztelet a kivétel. Persze erre is van rengeteg ellenpélda hogy jön egy férfi és boldogan felneveli a másik gyereket vagy jön egy nő mert mondjuk ritka esetben a Férfi neveli a gyereket és a nő tart ki egy ilyen gyerekes férfi mellet persze ennek ebben a formában sokkal kisebb az esélye. Én mint gyerekes apuka engem is zavarba ha az új kapcsolatoknak van már gyereke pedig nekem is van szóval ez un korrekt részemről ezért is kapok kb 80-90%ban elutasítást
jún. 21. 05:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az elején tisztázni. Ne fussanak a felek 10 felesleges kört, hogy aztán a 11. randin kibukjon, hogy "ja, én ezt kössz, de nem".
jún. 21. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!