Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők 170cm alatti magasság esetén már emberszámba sem veszik a pasikat?
A törpiknek marad a zsebhoki! :D
Minden nő megérdemli a daliás herceget, hölgyeim, ne adjátok alább!
Én minden férfit emberszámba veszek, amíg esetleg a viselkedésével el nem veszíti a tiszteletemet.
Ismerkedni viszont olyan férfival szeretnék, aki legalább kb. olyan magas mint én, nem pedig 10-15 centivel alacsonyabb.
Amúgy például az egyik legjobb barátnőm 172 cm magas, a férje, aki szintén évfolyamtársunk volt annak idején 158 cm magas.
Nyilván megtanulták leszarni mások véleményét, de ahhoz képest, hogy sok férfi a nőknél kifogásolja a "magasság-fétist" ők egyetemistaként 80 %-ban férfiaktól kapták a kéretlen beszólogatást vagy a humorosnak vélt megjegyzéseket a magasság különbségükkel kapcsolatban.
Én meg magas nőként azt tapasztalom, hogy a férfiakat sokkal jobban zavarja ismerkedéskor, ha csak egymagasak a nővel, mint engem nő létemre.
Ez nagyon egyénfüggő. Nyilván ember egy 150 és egy 180 centis pasi is, tehát emberszámba veszem őket, mert emberek.
De párkapcsolat tekintetében nálam szóba sem jöhet 190 centi alatti pasi. A párom pl 195cm. Én 175.
Nyilván ha 150-160 centi alacsony lennék, nem kellene akkora probléma ezzel, mert a férfiak többsége magasabb lenne nálam.
Hozzám magas férfi való, ők vonzóa számomra, és ők ritkábbak.
Ráadásul nyilván ez csak a beugró, nem csak ez alapján szelektáltam soha, szóval eléggé leszűkültek a lehetőségeim.
Kevesebbel pedig nem értem be, mint hogy olyan párom legyen aki kívül belül az esetem, és minden tekintetben vonzónak tartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!