Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők 170cm alatti magasság esetén már emberszámba sem veszik a pasikat?
180 cm vagyok, nem tetszik, ha alacsonyabb a férfi. Ez van. Nekem se volt könnyű így párt találni, szóval az én oldalamon is van hátrány. Emberszámba veszem az alacsonyabb férfiakat is, de nem akarok tőlük semmit.
Attól meg végképp kivagyok, hogy a társkeresőn 180 felettinek hazudják magukat, elrángatnak a randira, ott meg kiderül, hogy nincs 170 cm se, de gondolja majd megkedvelem. Ezek vannak a legjobban megsértődve, hogy otthagyom őket és nem azért, mert alacsonyabbak, hanem mert hazudtak.
13
A nők is kamuznak sajnos a társkeresőn. Igaz ők a súlyukkal és a korukkal.
Csak az önbizalomhiányos, kesergő és irigy embereket nem veszik számba.
Egy jópofa, jófej, intelligens és érdekes embernek mindig lesz párja, akkor is ha alacsony, kövér vagy szegény.
Az, hogy valaki nem dug veled, nem azt jelenti, hogy nem vesz emberszámba.
Just sayin'
Nem mondanám, hogy húzzák le magukat, ez azért erős.
Én vagyok 170, ne legyen már nálam alacsonyabb. Nem kell hobbit. Min 170, de jobb ha magasabb.
Amúgy nincsenek elveszve a 169 cm-es hapik se, valakinek meg ez tetszik, vagy egy alacsony csaj nem akar egy égimeszelőt, mert még apróbbnak tűnik mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!