Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne ezt a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már másfél éve barátok vagyunk. Részemről volt egy fellángolás tavaly, ami egy hétig tartott, de sosem voltam belé szerelmes. Ő azóta is azt az időszakot emlegeti, pedig az már régen elmúlt..Egyszerűen csak haverként tekintek rá, akivel lehet iszogatni (általában azt szoktuk csinálni). Ellenben ő szerelmes belém és nagyon ragaszkodik hozzám valamiért..Pedig hihetetlenül sok rosszat tettem vele. Rengeteg ideig hitegettem, hogy talán egyszer majd összejövünk (miközben mással összejártam, de erről nem tudott persze). Nemrég bevallottam neki minden szemétségemet és azt hittem meg fog szakadni köztünk minden kapcsolat..Tudtam, hogy eleve nagyon féltékeny típus és azt hittem ez kiveri nála a biztosítékot..Hogy mással kavartam, miközben mindent megcsinált nekem, pl. étterembe jártunk közben meg iszogattunk, stb..Hihetetlenül meglepődtem, de még a történtek után is reménykedik, hogy még helyre lehet hozni a dolgot köztünk..Egyszerűen felfogni nem tudom miért ragaszkodik foggal-körömmel hozzám..De az biztos, hogy ez a helyzet nem jó senkinek. Én nem akarom őt többé bántani és azt sem akarom, hogy reménykedjen, mert nem lesz köztünk soha semmi. Hogy rázhatnám le magamról? Bármit is teszek, mindent elnéz nekem..
jún. 19. 18:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy nincs igazad, de ismersz, ha nem találkozunk, akkor sem fogok teljes mértékben a leendő barátnőmre koncentrálni, csak egy felszínes kapcsolat lesz belőle, ahol ez-az megvan, de a boldogság hiányozni fog. És továbbra is azon fogok agyalni, hogy mi van veled, mert ugyan azt itt kihagytad, de általában az életedet siratod...

Amúgy írhatnál facebookon is, ott egyszerűbb beszélgetni.

jún. 20. 15:34
 32/34 A kérdező kommentje:

Ha nem találkozunk, nagyobb eséllyel fogsz a leendő barátnődre koncentrálni. Eleget hitegettelek már, nem hitegetlek tovább.

A depresszióm pedig a lényegen nem változtat, koncentrálj másik lányra.

jún. 20. 15:46
 33/34 anonim ***** válasza:

"Ha nem találkozunk, nagyobb eséllyel fogsz a leendő barátnődre koncentrálni." - Ismersz, Te tudod a legjobban, hogy ez nincs így, mert meséltem a múltamról. Tényleg azt hiszed, hogy jobb ez így mindkettőnknek? Ebből az egészből max. annyi lesz, hogy mindketten szomorkodunk, és rosszabb lesz a lelki állapotunk, ha nem dobjuk fel egymás kedvét. Aztán 2 hét múlva megint a padlóról vakarjuk fel egymást...

Amúgy írtam facebookon.

jún. 20. 15:58
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem fogok még 1 face fiókot regisztrálni, elegem van már ebből. Feloldanád valamelyik tiltást, hogy normálisan tudjunk beszélni? Tényleg aggódom érted, és valószínűleg beszélni fogok ez miatt Anyukáddal. Gondolhat rólam amit akar, nekem mindegy, a lényeg, hogy ne hagyja, hogy gyógyszerfüggő legyél...
júl. 22. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!