Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne ezt a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már másfél éve barátok vagyunk. Részemről volt egy fellángolás tavaly, ami egy hétig tartott, de sosem voltam belé szerelmes. Ő azóta is azt az időszakot emlegeti, pedig az már régen elmúlt..Egyszerűen csak haverként tekintek rá, akivel lehet iszogatni (általában azt szoktuk csinálni). Ellenben ő szerelmes belém és nagyon ragaszkodik hozzám valamiért..Pedig hihetetlenül sok rosszat tettem vele. Rengeteg ideig hitegettem, hogy talán egyszer majd összejövünk (miközben mással összejártam, de erről nem tudott persze). Nemrég bevallottam neki minden szemétségemet és azt hittem meg fog szakadni köztünk minden kapcsolat..Tudtam, hogy eleve nagyon féltékeny típus és azt hittem ez kiveri nála a biztosítékot..Hogy mással kavartam, miközben mindent megcsinált nekem, pl. étterembe jártunk közben meg iszogattunk, stb..Hihetetlenül meglepődtem, de még a történtek után is reménykedik, hogy még helyre lehet hozni a dolgot köztünk..Egyszerűen felfogni nem tudom miért ragaszkodik foggal-körömmel hozzám..De az biztos, hogy ez a helyzet nem jó senkinek. Én nem akarom őt többé bántani és azt sem akarom, hogy reménykedjen, mert nem lesz köztünk soha semmi. Hogy rázhatnám le magamról? Bármit is teszek, mindent elnéz nekem..
2024. jún. 19. 18:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%
Szánalmas vagy ennyi remélem visszakapod.
2024. jún. 19. 22:29
 22/34 anonim ***** válasza:
40%
Önmagadban keresd a választ, érteni fogod, miért néz el mindent. Hazudott, te elnézted, nem szakítottál, ő ugyan ezért nem szakított. Valami összeköt titeket, olyan nincs, hogy egy hetes fellángolás, és olyan se, hogy szerelmes vagy, de a másik megcsal, és vele maradsz. A szerelemből könnyű kiábrándulni, vagy magától elmúlik, gyorsan jön más, de ti együtt maradtatok minden rossz ellenére. A lelketek van összefonódva, egyikőtök sem bírná elveszíteni a másikat, mert nem a szívetek szakadna meg, hanem a lelketek, és azt nincs aki helyre hozza. Éreztek olyat egymás jelenlétében, amit mással nem? Mikor egymásra pillantotok, megérintitek a másikat, jelenlétekor mintha együtt lélegeznétek, éreznétek a másik érzéseit? Emberek között ritkán alakul ki, a kutyája iránt érez így az ember, az a legszorosabb kötelék, mert bármit csinálsz az ott van veled, érez téged, sosem hagy el. Lerázhatod a srácot, de olyan érzés lesz mintha a kutyádat dobnád ki, és a lelkedben tátongó űrt a szeretőd nem fogja befoltozni.
2024. jún. 20. 01:27
 23/34 anonim ***** válasza:
49%
#22 Mentális betegek. Nem a lekük van összefonódva... Ez nem egy szerelmes film.
2024. jún. 20. 07:35
 24/34 anonim ***** válasza:
Gondolom ez a pénzről szól, abban hazudott, hogy van neki. Jött egy fellángolás, majd kiderült hogy csóró, már nem akartál vele kapcsolatot, és most is kijelented hogy soha nem is lesz. De közben meg érzel iránta valamit, ezért nem tudtod elengedni. A testedet gondolom könnyebb volt egy Guess táskáért eladni, de közben kiderült hogy van lelked is, amit már nehezebb. Szánalmas világot élünk, ahol nem a boldogság számít, hanem a pénz. Egyszer majd egy gazdag pasi mellett szomorkodsz, és rájössz hogy nincs semmid, nem érte meg eladni az érzéseid.
2024. jún. 20. 09:33
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok belé szerelmes, és soha nem is voltam..

Ő szerelmes belém, de nem érti meg, hogy én csak haverként tekintek rá, akivel lehet inni meg szórakozni, de ennyi. Semmi más programot nem csinálunk (pedig ő nagyon szeretné). Én nem vágyom többre vele.

Igen, fél évig találkoztam vele bosszúból..Szerintem nagyon is logikus, hiszen kihasználtam az idő alatt elég rendesen..Az nem lett volna bosszú, ha eltűnök és hagyom, hogy élje végre az életét és találjon egy rendes csajt. Akkor lettem volna önzetlen, ha azt tettem volna..Remélem így már érthető.

2024. jún. 20. 11:56
 26/34 A kérdező kommentje:
Vagyis #19-nek szólt az előbbi válasz :)
2024. jún. 20. 11:58
 27/34 A kérdező kommentje:

Ezt kikérem magamnak...Sosem az alapján választottam párt, hogy kinek mennyi pénze van, elhiheted..Nálam ez semmit nem befolyásol. Ha így lenne, már rég együtt lennék a sráccal, ugyanis van pénze és bármit megkaphatnék, ha akarnék. Csakhogy ez engem marhára hidegen hagy..Engem a pénzzel sosem lehetett levenni a lábamról..Lehet megcsaltam, de nem vagyok akkora hp, mint gondolod..

2024. jún. 20. 12:07
 28/34 anonim ***** válasza:
#25 akkor meg mit játszol az érzéseivel? Inkább legyen esélye hogy találjon egy rendes lányt mert hogy te nem vagy az. Úgy lett volna a helyes hogy elmondod neki hogy mi érzel nem pedig húzni az agyát.
2024. jún. 20. 13:07
 29/34 anonim ***** válasza:

Meg is jött a főszereplő, én vagyok a srác :)

A sztori amúgy igaz, mindketten elég elb..ak vagyunk, de jól szórakozunk, míg másokkal nem nagyon jövünk ki.

Ha már itt vagyunk, én is feltennék egy kérdést, és kíváncsian várom a véleményekre. - Igen, maradtam, nem dobtam ki, és jól elvoltunk. Majd mondtam, hogy én is elkezdek ismerkedni, mire a lány közölte, hogy akkor többet nem akar már velem találkozni... Ennek szerintetek mi az oka? Barátilag így is lehetne szórakozni, de ha van barátnőm, akkor az neki már nem fér bele.

2024. jún. 20. 15:10
 30/34 A kérdező kommentje:

Megválaszolom én, ugyanis én tudom a legjobban a választ erre..Nem arról van szó, hogy nem fér bele, hogy barátnőd legyen..Ha továbbra is szórakoznánk az új csaj mellett, csak reménykednél tovább, hogy majd összejövünk egyszer valamikor..Ismerlek annyira, ez így lenne..Ez nem fog megtörténni soha és nem akarom, hogy rám várj. Vagy azon agyalj velem mi lehet, miközben más csajjal vagy..Ismerkedj, szerezz barátnőt, és koncentrálj rá, engem pedig felejts el, az lesz a legjobb, hidd el..Hihetetlenül sok szemétséget tettem veled..

2024. jún. 20. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!