Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne ezt a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már másfél éve barátok vagyunk. Részemről volt egy fellángolás tavaly, ami egy hétig tartott, de sosem voltam belé szerelmes. Ő azóta is azt az időszakot emlegeti, pedig az már régen elmúlt..Egyszerűen csak haverként tekintek rá, akivel lehet iszogatni (általában azt szoktuk csinálni). Ellenben ő szerelmes belém és nagyon ragaszkodik hozzám valamiért..Pedig hihetetlenül sok rosszat tettem vele. Rengeteg ideig hitegettem, hogy talán egyszer majd összejövünk (miközben mással összejártam, de erről nem tudott persze). Nemrég bevallottam neki minden szemétségemet és azt hittem meg fog szakadni köztünk minden kapcsolat..Tudtam, hogy eleve nagyon féltékeny típus és azt hittem ez kiveri nála a biztosítékot..Hogy mással kavartam, miközben mindent megcsinált nekem, pl. étterembe jártunk közben meg iszogattunk, stb..Hihetetlenül meglepődtem, de még a történtek után is reménykedik, hogy még helyre lehet hozni a dolgot köztünk..Egyszerűen felfogni nem tudom miért ragaszkodik foggal-körömmel hozzám..De az biztos, hogy ez a helyzet nem jó senkinek. Én nem akarom őt többé bántani és azt sem akarom, hogy reménykedjen, mert nem lesz köztünk soha semmi. Hogy rázhatnám le magamról? Bármit is teszek, mindent elnéz nekem..
jún. 19. 18:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
9%

Mondd meg neki, hogy egy szánalmas ronda lúzer akit csak bohócnak tartasz.

Te sokkal jobb pasit érdemelsz nála, mit képzel, hogy kezdeményezni mer nálad?

Le fog kopni, ha ezt így előadod...

jún. 19. 21:07
 12/34 A kérdező kommentje:

Nem mindenkivel vagyok ilyen gonosz, csak aki rászolgál..Bonyolult sztori, de ez egy bosszú volt részemről, a hitegetés és hogy közben összejártam mással. Röviden annyi a lényeg, hogy ő sok mindenben hazudott nekem tavaly, amivel manipulálni próbált engem (hogy összejöjjünk). Aztán mire megbánta és bevallotta a hazugságait, akkor már én hazudtam neki..Ez volt a bosszú. Igaz ő nem volt másik csajjal (más dolgokban hazudott), szóval kicsit másképp kapta vissza..

jún. 19. 21:19
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Tehát a történet tanulsága hogyha nem vallja be őszintén ami volt, hanem hazudozik tovább, akkor egyrészt lehet össze is jöttök végül, másrészt meg nincs ez az egész ocsmány bosszúhadjárat és szivatás se ellene?

És néha még csodálkozom miért undorodom manapság az emberek nagyobbik felétől...

jún. 19. 21:23
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
Azzal szolgált rá, hogy szerelmes volt beléd és össze akart jönni veled, ezért hazudott? Ráadásul nem is volt más nővel? Tényleg hányni lehet tőled!
jún. 19. 21:27
 15/34 anonim ***** válasza:
14%

Miért van olyan érzésem, hogy ez nem elismert rejtett-szerelem? Már eleve, hogy érdekel, hogy nem akarod megbántani, de úgy elhagyni se akarod. Mindezt úgy, hogy azóta tartjátok a kapcsolatot, hogy hazudtatok egymásnak és egymásnak be is vallottátok.

Tegyük fel, hogy befejezi és soha többet nem látod/hallod. Felmerülne benned, hogy még is mi történt vele? Gondolnál arra az időre, hogy "régi szép idők" amikor minden jobb volt?

Tiszta szerelmes dráma filmet látok magam előtt, ahogy a nő le akarja vakarni magáról a pasi-t, majd rájön mennyire hiányzik a jelenléte. Majd rájön, hogy Ő kell neki és próbálja visszakapni. :)

Aztán a) búsan veszi tudomásul, hogy már megházasodott és boldog; b) sikerül észrevetetnie magát és együtt boldogak.

jún. 19. 21:31
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

"Ez volt a bosszú."

Te elmebeteg vagy! Hazudott, gondolom megbánta, bevallotta, és veled akart lenni, erre te átverted szimpla gonoszságból, játékból. Az a legszörnyűbb, hogy az a srác szeretett, kedves volt veled, és te ezt használtad ki. Gondolom fel nem fogod mennyire rossz érzés lehet neki, hogy összetörted a lelkét. Egy ilyen húzás évekre kihathat a személyiségére, és a jövőbeli kapcsolataira!

jún. 19. 21:38
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

Mocskos qrva vagy, remélem majd téged is átvág olyan senki gané férfi mint te vagy. Aztán majd jusson eszedbe, hogy ugyanazt megtetted ezzel a fiúval.

Egyáltalán hazudott te HP? Bár tökmindegy akkor se kellett volna bosszúból átvágni.

jún. 19. 21:43
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
Szánalmas egy életed lehet!
jún. 19. 21:47
 19/34 anonim ***** válasza:
36%

Ez nekem is eszembe jutott :)

Valami szerelmi szál tuti lehet a csaj részéről is. Hazudott neki a srác, elmondta, erre mégis maradt. Majd kavart mással, aki tuti valami régi ismerős vagy ex lehet, a bosszú szex miatt. Emellett rendszeresen ittak, étterembe jártak. És most mikor a csaj bevallotta a megcsalást, a pasi maradt. De miért? Látszólag egyik sem akar megszabadulni a másiktól, valami tuti összeköti őket, ami a szerelem lesz :)

Érdekes a sztori. Mikor vallotta be, hogy hazudott? Azt írtad tavaly, de akkor fél évig találkozgattál vele bosszúból? Ezt azért nehéz elhinni, bár nem tűnik kamunak a kérdés :)

jún. 19. 21:57
 20/34 anonim ***** válasza:
62%
Tudjátok mi köti őket össze? Az, hogy mindkettő lábtörlő, mentális beteg kategória.
jún. 19. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!