Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne ezt a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már másfél éve barátok vagyunk. Részemről volt egy fellángolás tavaly, ami egy hétig tartott, de sosem voltam belé szerelmes. Ő azóta is azt az időszakot emlegeti, pedig az már régen elmúlt..Egyszerűen csak haverként tekintek rá, akivel lehet iszogatni (általában azt szoktuk csinálni). Ellenben ő szerelmes belém és nagyon ragaszkodik hozzám valamiért..Pedig hihetetlenül sok rosszat tettem vele. Rengeteg ideig hitegettem, hogy talán egyszer majd összejövünk (miközben mással összejártam, de erről nem tudott persze). Nemrég bevallottam neki minden szemétségemet és azt hittem meg fog szakadni köztünk minden kapcsolat..Tudtam, hogy eleve nagyon féltékeny típus és azt hittem ez kiveri nála a biztosítékot..Hogy mással kavartam, miközben mindent megcsinált nekem, pl. étterembe jártunk közben meg iszogattunk, stb..Hihetetlenül meglepődtem, de még a történtek után is reménykedik, hogy még helyre lehet hozni a dolgot köztünk..Egyszerűen felfogni nem tudom miért ragaszkodik foggal-körömmel hozzám..De az biztos, hogy ez a helyzet nem jó senkinek. Én nem akarom őt többé bántani és azt sem akarom, hogy reménykedjen, mert nem lesz köztünk soha semmi. Hogy rázhatnám le magamról? Bármit is teszek, mindent elnéz nekem..
jún. 19. 18:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%
Ne "barátkozz" vele tovább! Hozzá se szólj.
jún. 19. 18:50
 2/34 anonim ***** válasza:
66%
Azért kellesz neki, mert nem kell neked. Tapadj rá, de iszonyat. Egyből menekülni fog.
jún. 19. 19:16
 3/34 anonim ***** válasza:
0%

tiltás és gostingolás a megoldás és egy búcsú üzenet.

ha ez sem vedd fel videóra hogy hogyan dugatod magadat és egy kávézás közben mutasd meg neki, ez tuti bejön.

jún. 19. 20:31
 4/34 anonim ***** válasza:
10%
Miért akarod lerázni, ha ilyen kedves veled?
jún. 19. 20:36
 5/34 anonim ***** válasza:
56%
Remélem örökre megutál és te egy napon pedig nagyon bánni fogod amit tettél és nem lesz soha visszaút
jún. 19. 20:48
 6/34 anonim ***** válasza:
65%
Üljetek le és beszéljétek meg a helyzetet. Valamiért biztos ragaszkodik hozzád, ha mindent elnéz. Ha erre az okra nem jöttök rá, és nem oldjátok meg, nem fog tovább lépni, hanem reménykedik tovább, ami egyikőtöknek sem jó.
jún. 19. 20:50
 7/34 anonim ***** válasza:
76%

"Pedig hihetetlenül sok rosszat tettem vele. Rengeteg ideig hitegettem, hogy talán egyszer majd összejövünk (miközben mással összejártam, de erről nem tudott persze)."

Sajnálom szerencsétlent :( Rólad meg megvan a véleményem.. Miért hitegetted, miközben csaltad? És még szóba áll veled.. szép amit műveltél, még egy ilyen pasit nem fogsz találni, de nem is érdemled meg..

jún. 19. 20:58
 8/34 anonim ***** válasza:
88%
Mondd el neki pontosan ugyanezeket ugyanígy, amiket nekünk is itt leírtál. A legtöbb ember nem ennyire idióta, hanem valószínű még reménykedik valamiért. Az én tippem az lenne hogy vagy nem lett neki minden elmondva a megfelelő komolysággal és hitelességgel, pl hogy sose lesz köztetek semmi, vagy lehet mixed signal tipikus esete forog fenn. Legyél vele végre nagyon őszinte minden téren, és mondj le végre a figyelméről, és engedd el szerencsétlent végleg!
jún. 19. 21:02
 9/34 anonim ***** válasza:
61%
Visszakapod majd amit csináltál vele reszkess! De meg is érdemled. Hányinger vagy.
jún. 19. 21:03
 10/34 anonim ***** válasza:
71%
Miért voltál ilyen gonosz vele? Rászolgált valamiért, vagy ilyen vagy?
jún. 19. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!