Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamennétek lányokhoz egy étterembe?
Nem tudom, én speciel ha egyedül megyek valahova, annak nyomós oka van. Nyilván arra vàgyom, hogy békén hagyjanak.
Ha meg ismerkedni szeretnék, hàt ilyen módon biztosan nem fogok hozzá, szerintem gàz.
Persze ha valaki odajönnne,ha tennék is ilyet, nem hajtanàm el természetesen, de nagyobb volna a meglepődöttségem, mint az örömöm... Egyébként szerintem nem igazán jönne oda senki fia.
0.
Kerek egész nulla.
Aki odamegy, az vélhetően az arcàtlan gazember típus, aki màr a wc-ben megkutymàkolna.
Egy pillanatra elmerengtem azon, hogy egy sohasem létezett tökéletes világban ennek is meglenne a maga kultúrája. Aztán eszembe jutott, mennyi zaklató, kattos, gyogyóból szabadult ember van és igazából teljesen megértem a fenntartásokat. Kb. Mínusz csillió bizalommal indulnék ha bárkit csak úgy megszólítanék.
F
Van rá esély. Hozzám volt már hogy úgy is odajöttek, hogy ott ült velem szemben a barátom.
Egy 60 körüli vén fasz volt ilyen bátor, egy nyaralásunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!