Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Odamennétek lányokhoz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamennétek lányokhoz egy étterembe?

Figyelt kérdés
Mennyi az esély rá ha lányként egyedül elmegyek étterembe , tegyük fel csinos vagyok és szép, hogy odajön hozzám egy férfi?

2024. jún. 19. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Hülye lennék kezdeményezni, ezért is vagyok egyedül, soha nem kezdeményezek, még a végén feljelent aztán lecsuknak nemierőszakért és 10 évig használnák a seggem, csicska lennék, kösz nem....😣
2024. jún. 19. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Kizárt dolog, annak a világnak vége.
2024. jún. 19. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, én speciel ha egyedül megyek valahova, annak nyomós oka van. Nyilván arra vàgyom, hogy békén hagyjanak.

Ha meg ismerkedni szeretnék, hàt ilyen módon biztosan nem fogok hozzá, szerintem gàz.

Persze ha valaki odajönnne,ha tennék is ilyet, nem hajtanàm el természetesen, de nagyobb volna a meglepődöttségem, mint az örömöm... Egyébként szerintem nem igazán jönne oda senki fia.

2024. jún. 19. 20:36
 14/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

0.

Kerek egész nulla.

Aki odamegy, az vélhetően az arcàtlan gazember típus, aki màr a wc-ben megkutymàkolna.

2024. jún. 19. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy pillanatra elmerengtem azon, hogy egy sohasem létezett tökéletes világban ennek is meglenne a maga kultúrája. Aztán eszembe jutott, mennyi zaklató, kattos, gyogyóból szabadult ember van és igazából teljesen megértem a fenntartásokat. Kb. Mínusz csillió bizalommal indulnék ha bárkit csak úgy megszólítanék.

F

2024. jún. 19. 23:07
 16/19 gabor49 ***** válasza:
100%
étterembe nem ismerkedni jarnak hanem enni
2024. jún. 20. 05:55
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Van rá esély. Hozzám volt már hogy úgy is odajöttek, hogy ott ült velem szemben a barátom.

Egy 60 körüli vén fasz volt ilyen bátor, egy nyaralásunkon.

2024. jún. 20. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
17# Fhú de ki nem állhatom az ilyen pondrókat, nem is tudom mit képzelnek. Egy egydül ülő lányhoz sem mennék oda, csak ha látnám, hogy vevő rá akkor esetleg..
2024. jún. 20. 11:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert valahogy most nagyon háborúban állok saját magammal és azt kell megoldanom, de ha így látványosan egyedül ül és látom hogy fölmér, akkor simán. Meg szerintem a legtöbbek nem nagyon látják, szóval érdemes lehet a tetszést egyértelműbben érdemes jelezni a részedről.
2024. jún. 20. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!