Odamennétek valakihez az utcán/buszon/valahol, ha az illető sír(és egyedül van)? Megkérdeznétek, tudtok-e segíteni, szeretne-e beszélni róla vagy ilyesmi?
Igen. Egyértelműen.
Korábban nemet mondtam volna, mert hogy úgyse rám tartozik, de a hetekben rengeteg ilyen "social experience" videót néztem, és rájöttem, hogy milyen jó dolog segíteni másoknak. Még ha el is küld, egy kérdés, hogy "minden rendben?" semmibe sem kerül, és akár még jót is tehetek valakivel aznap. Mert mindenki megérdemli a segítséget.
Sajnos nem hiszem. Általában túl nagy balf asznak gonfdolom magam ilyenekhez, és félnék, hogy csak még tovább rontok a helyzeten. (Pl az emberek jó része ilyenkor pont nem azt akarja, hogy idegenek neki álljanak pesztrálgatni őket, szóval nem tudom, hogy ki akarja hogy odamenjek hozzá, és ki az, aki magában azt kívánja, hogy "istenem nehogy ide gyere még te is")
Bár olyan volt már, hogy egy este egy buszmegállóban csak én voltam, és egy síró lány, és adtam neki egy csomag zsepit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!