Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincon túl a nők mivel tudják kompenzálni, hogy már nem vonzók?
Ehhez hasonló kutatások (és egyébként elemi biológia) alapján 30-35 évesen már a 10/10-es nők is kompromittált helyzetben vannak, mivel azok a 20-50 éves férfiak akik választhatnak, szinte biztosan fiatalabbat fognak választani.
Tehát bizonyos kor után még a legjobb nőknek is a maradék jut, mindössze néhány évig tart az az állapot, amíg a nők választanak. De egyáltalán mivel tud egy középkorú nő imponálni? Ma már a karrier, a jó egzisztencia befutó lehet?
40+ vagyok, középkorú nő.
Őszinte leszek: kompenzáljon a ...om, mit tudtok ti nyújtani, amiért érdemes küzdeni? Ne röhögtess!
A 🍆 nem hiányzik. Volt rá bőven lehetőségem, hogy kipróbáljam a különböző típusokat, és talán 10-re jut egy pasi, aki tényleg rendesen tud dugni. Az az egy meg másban van annyira pocsék, hogy a pötse miatt ne érje meg tartani.
Nem vagyok egyedül, nem vagyok magányos, nem unatkozok. Teljes az életem. Miért akarnék teperni valami középszerű pasiért, aki csak tönkreteszi az életem? Hülye nem vagyok.
Más kérdés, hogy a 20-50 (inkább 20-60) közötti korosztály nem egy tagja szívesen megdugna. De mint írtam: az a pár perc maszatolás, amit ezek szexnek hívnak, nem éri meg.
42 évesen bomlasztom a férfinépet 30-tól 100-ig! :-D
A Kedvesem 48 éves, és Ő is vetekszik egy 30-assal.
Szóval erről ennyit.
Jó tudni, hogy nem vagyok vonzó.
Ezt jó lenne közölni a környezetemmel is.
34/N
Igazából lesz@rom, hogy mennyire vagyok vonzó. Időm sincs ilyen semmitmondó dolgokon agyalni.
20 éves kis lánykákkal való versenyzés meg nem hoz lázba, teljesen más életszakaszban vagyok.
34/N
Megint egy ostoba álltalánosító kérdés. Nem, 30 évesen sem áll meg az élet, 40 évesen se, sőt, van akiknek 50 évesen se. Az vagy, amit tartasz magadról és ha konzisztens vagy. Ennyi. Anyám 45 évesen szült, van kapcsolata is, tanuljátok már meg, hogy mindig van lehetőség, csak meg kell ragadni.
Akik pedig azt hiszik, lefő a kávé, üzenem, hogy dédnagymamám 90 évesen is talált magának párt az öregek otthonában. Hát, ennyi meg egy bambi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!