Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 kg súlyfelesleg nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 kg súlyfelesleg nőként teljesen aláássa az esélyeimet a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Kifejtős vélemények érdekelnének, de hagyok szavazást is.

2024. jún. 17. 23:14
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem azt nézem, hogy milyen az alakja valakinek, hanem hogy megfog-e benne valami. Volt már nagyon vékony, és elég duci barátnőm is.
2024. jún. 23. 15:54
 42/45 anonim ***** válasza:
47%

41-es válaszolónak és a 36-osnak (aki a kérdező)

Van igazság abban amit a 35-ös válaszoló írt, abban is amit a 41-es, viszont az egy rossz irány, ha elmész a "valakinek ez is tetszik" gondolkodásmód felé. Mert szimplán nem egészséges és tulajdonképpen sokra nem is mész vele. Leírom mire gondolok.

Kicsit hasonló mikor valaki felteszi a kérdést, hogy számít-e a külső. Valaki azt írja igen, valaki állítja hogy nem, valaki azt mondja csak 1 valami fogjon meg, stb., de a földön állva mindenki tudja hogy számít a külső. Ez egy tény. Ronda emberekbe nem szeret bele senki.

Az alak ugyanez és ugyanígy viszonyulnak az emberek a súlyfelesleghez is. Van aki azt mondja hogy nem számít, valaki azt mondja de nagyon is számít. Szerintem hazugság azt mondani, hogy nem számít. És bár lehet, hogy valakinek tetszik ha valaki ducibb, de ezzel te nem sokra mész, ha neked ezek a férfiak nem tetszenek.

Tehát hiába tetszel 10-ből 9 férfinak a súlyfeleslegeddel ha neked az az 1 tetszik, akinek ez abszolút nem jön be.

Ráadásul olyan nincs, hogy egy férfi azt mondja egy vékony/átlagos nőnek, hogy "bocs, de te nekem nem kellesz mert nem nincs mit rajtad fogni", de ennek az ellentétje viszont már van.

Az emberek párkeresés során nem a férfiakat/nőket akarják lenyűgözni, hanem általában van egy specifikus személy, akivel te szimpatizálsz. Ergo teljesen mindegy, hogy 10-ből vagy 100-ból hány ember írja azt, hogy nincs gond a súlyfelesleggel, mert neked nem a 10/100 embert kell felszedned, hanem azt aki számodra tetszik. Ha pedig már számoknál vagyunk, annak az esélye hogy aki neked tetszik éppenséggel pont imádja azt hogy rajtad súlyfelesleg van, elég csekély. Ezért is mondtam, hogy ez egy tök rossz irány.

Ugyanolyan rossz irány mikor elhízott embereknek írkálják képek/videók alá hogy te így is gyönyörű vagy... Biztosan, de ettől még rohadtul nem egészséges és a társadalom mindig is kivetette a túlsúlyos embereket.

A férfiak azért járnak konditerembe, mert egy szépen kidolgozott test a nők 90+ százalékának tetszik. Ez egy tény. Nyilván vannak nők akik azt mondják, hogy az aputestet preferálják, de ezen nők sem mondják azt, hogy a kidolgozott test az ronda. Viszont a mindennapokban te nem a 10%-kal találkozol, hanem általában a 90% vesz körbe. Így annak az esélye, hogy találsz egy lányt aki neked tetszik és pont neki éppen az aputest jön be ami neked is van, az tényleg elég csekély. Ezért mondtam hogy erre rossz alapozni, mert neked nem a téged körülvevő férfiakat/nőket kell felszedned és lenyűgözni, hanem azt aki neked tetszik. Matematikailag pedig elég pici az esély, hogy pont egy olyan ember tetszik neked akinek te is tetszel és pont ezt a testalkatot preferálja.

De még egyszerűbben: egy munkahelyen ahol körülvesz 20 férfi, ha átlagos/vékony vagy, az alakodra biztosan nem fog senki 1 szót sem szólni a hátad mögött sem. Mert normális, átlagos, elfogadott.

Ha túlsúlyos vagy, biztosan lesznek megjegyzések a hátad mögött a súlyfeleslegeddel kapcsolatban. Ezzel nincs gond, mert neked valóban nem a 20 férfit kell lenyűgöznöd, viszont elég pici az esély, hogy ebből a 20 férfiból az az 1 pont nincs azon a véleményen, mint a többi az alakoddal kapcsolatban.

2024. jún. 23. 16:20
 43/45 A kérdező kommentje:
Igazad van 42-es, a munkahelyes példád is helytálló.
2024. jún. 23. 23:28
 44/45 anonim ***** válasza:
74%

25 kiló felesleg nagyon sok. Kb senkinek nem jön be néhány perverzen kívül.

Akik ittnyáladzanak, hogy "jajj, nekem biztos tetszenél", hasonlóképp előnytelen testű, örökszűz f.szverő tóbiások.

2024. jún. 24. 06:06
 45/45 anonim ***** válasza:
52%

#44 Igaz! Én tiszta facebookos nyáladzasnak, egonövelésnek látom,mikor ott is kitesz a nő csak az arcáról egy képet, de valójában a teljes alakost nem meri,mert olyan kövér, és akkor senki nem kedvelné a képeit.

A kérdezőnek is nem az első ilyen jellegű kérdése, de csak like-okat gyüjt.😅

2024. jún. 24. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!