Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mekkora súlyfelesleg jelent hátrányt egy nőnél és mekkora egy férfinél az ismerkedésben?
Férfiaknál az átlag testalkat 180/65 kg. Ami már pl kövér 175/180 cm / 85-130 kg
Nőknél 170/55 ideális , 160/ 80 már kövér.
170/55 ideális? Ilyenkor mindig elfilózok, hogy nektek van ilyen paraméterekkel női ismerősötök? Vékonyabb lenne, mint egy próbababa.
160 cm-hez vagyok 55 kg, és egyáltalán nincs rajtam felesleg. Az s-xs-es ruhák jók, meg a 158-164-es gyerekméret.
Nekem pasiban a kicsit macis alkat tetszik. A párom 175 cm és kb. 90 kg. De ennek a plusz súlynak a java izom, kis pocival. Volt, hogy elkezdett fogyózni, 85 kg-val mèg tetszett, de 80-nál már mondtam, hogy lassítson.
Ezek a most ideálisnak kikiáltott súlyok úgy tarthatóak, ha valaki nem sportol, és izomból sincs rajta egy deka felesleg se, és egy életen át éhezik. Biztos nagyon egészséges.
170/55 vagyok, és megszólnak, hogy felszedtem 5 kilót.
Tényleg látszik, a combom nem feszes, a karom vastagabb, a fenekem kicsit lötyög.
xs/ses ruhákat hordok, de stradiban pl 38as kell(M)
65 kilós férfit felemelek fél kézzel. :D
N19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!