Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 kg súlyfelesleg nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 kg súlyfelesleg nőként teljesen aláássa az esélyeimet a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Kifejtős vélemények érdekelnének, de hagyok szavazást is.

2024. jún. 17. 23:14
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
20%

Én például kimondottan a teltebb, ducibb alakot kedvelem, így ettől jóval több felesleg is tetszik, vonzó tud lenni számomra 🙂

Az már más kérdés, hogy nem igazán talalni olyan csajt, aki ilyen beállítottságú pasit keresne.

2024. jún. 18. 07:14
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nekünk férfiaknak a személyiség fontosabb. Ha normális és értelmes vagy, akkor válogathatsz a férfiak között, függetlenül a kilóidtól.
2024. jún. 18. 07:52
 23/45 anonim ***** válasza:
66%
Nézz körül a világban, az emberek fele legalább elhízott, vagy felesleggel küzd. És hidd el találnak párt maguknak. Persze ahogy írták is nem mindegy, hogy milyen pasit akarsz, illetve hogy attól hogy teltebb vagy, formás vagy-e vagy lötyi. Kezdj el sportolni valamit, nem a 80 kiló a legnagyobb baj hanem ha az mellé tunya vagy.
2024. jún. 18. 07:59
 24/45 anonim ***** válasza:
81%

Arcod/fejed milyen? Nagyon fontos!

Személyiséged?

170/59 kg vagyok jelenleg, gyári vékony alkat. De az arcom meg úgy az egész fejem krva ronda. A személyiségemet az introvertált jelző írná le a legjobban, bár ez nem igazán az/annyi, hanem olyan unalmas, semmilyen, sótlan-szótlan. Igaz, ez ki sem derül annyira, mert ahogy meglátják az arcom, vége is mindennek, mielőtt elkezdődött volna...

Szóval a legfontosabb az arc, az alak csak utána jön. És persze nem az a kérdés, hogy sminkelve milyen...

2024. jún. 18. 08:14
 25/45 anonim ***** válasza:
85%
Nem is az a gond, hogy csökken az esélyed a pasiknál, hanem a minőségi, sportos, helyes, pénzes, értelmes, igényes pasiknál redukálódik szinte nullára.
2024. jún. 18. 08:47
 26/45 anonim ***** válasza:
63%

Nem aláássa az esélyeid normális férfiaknál, hanem kizárja. Amit sosem értettem, hogy lehet 25kg pluszig eljutni? Amikor 5 vagy 10kg plusz volt rajtad nem vettél észre semmit?

Tényleg olyan férfiakkal akarsz ismerkedni, akik csak azért állnak szóba veled, mert nekik nem jut más, csak te?

Tényleg jobb sokat enni, mint egy normális párkapcsolat, a mozgás, egészség öröme?

2024. jún. 18. 08:51
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm, negyvenes,férjnél van. Kb ilyen magas, kb ennyi túlsúllyal.Sosem volt nádszál vékony, mégis mindig voltak kapcsolatai. Nagyon csinos, ápolt, olyan homokórás ducisabb alkat. Van csípője, dereka, cicje, arányosan keményhusis.Szép arcú, dekoratív nő. Igy aztán semmi problémát nem jelent neki,hogy van rajta plussz kiló. És ez a legfontosabb. Aki elfogadja így magát annak a "világgal" sincs baja.
2024. jún. 18. 08:55
 28/45 anonim ***** válasza:
96%
Én ducibb vagyok és imádnak a férfiak engem...:P
2024. jún. 18. 09:11
 29/45 anonim ***** válasza:
23%

23#Nem. Nekünk férfiaknak a személyiség fontosabb.

Melyik rajzfilmben?

2024. jún. 18. 09:19
 30/45 anonim ***** válasza:
5%
#29 Jó de te ribi vagy..
2024. jún. 18. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!