Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a pont, ahol abbahagyjátok az ismerkedést?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik társkeresőn próbálnak szerencsét. A beszélgetés melyik pontján érzitek azt, hogy inkább nem folytatjátok, mert a másik nem ad kellő interakciót? Fiúk lányok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.
F
2024. jún. 17. 13:32
11/15 anonim válasza:
A G-pontnál, amikor már spriccel.
12/15 anonim válasza:
2006-ban, az őszödi beszéd kikerülésekor. Akkor jöttem rá, hogy ez az ország végérvényesen elveszett és itt nem ismerkedni meg szerelmeskedni kell, hanem harcolni és menekülni.
13/15 A kérdező kommentje:
12# Az elmúlt 14 év nem kompenzálta neked 2006-ot?
2024. jún. 17. 20:56
14/15 anonim válasza:
13: hülye vagy? Éppen arra készültem! Harc és menekülés, semmi más!
15/15 MolotovPunk válasza:
Ha egyáltalán semmit sem érdeklődik felőlem és komoly dolgokról sem lehet vele elbeszélgetni. Tehát számomra unalmas, onnantól kezdve teljesen lényegtelen hogy néz ki a nő, lépek is tovább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!