Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik az a pont, ahol abbahag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a pont, ahol abbahagyjátok az ismerkedést?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól, akik társkeresőn próbálnak szerencsét. A beszélgetés melyik pontján érzitek azt, hogy inkább nem folytatjátok, mert a másik nem ad kellő interakciót? Fiúk lányok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.

F

2024. jún. 17. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor hagyom abba, ha 2-3 üzenet váltás után a másik csak reagál.

Nem kérdez vissza, nem kiváncsi, nem érdeklődő, tehát kb szórakoztassam őt, űzzem el az unalmát.

Ilyenkor csendben maradok.

Ha ezután mégis kérdez, érdeklődik, akkor az pozitív jel, és akkor nem fogom ignorálni. AKkor én is tovább invesztálok.

De ha nem invesztál, akkor megerősítést kap az a gondolat, hogy csak unaloműzőnek akar engem, ilyenkor lezártnak tekintem és többet meg se nyitom azt a chatet.

2024. jún. 17. 14:10
 2/15 A kérdező kommentje:
1. Én is így vagyok vele. Az érdeklődés az első 2-3 üzenetből kiderül. De akár már az első visszaírás után.
2024. jún. 17. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Esküvő után.
2024. jún. 17. 15:22
 4/15 A kérdező kommentje:
3# esküvő után is tartogathat még a nő meglepetéseket 😂
2024. jún. 17. 15:24
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

- chateléses ismerkedés alatt intim témákat hoz fel, szexre utal, kétértelmű / pajzán dolgokat mond

- ha már hetek óta beszélünk, és nem jön fel témaként a randi mint olyan (nekem Bumble-ről voltak ilyen tapasztalataim, amíg össze nem jöttem vkivel, még abból az időszakból, amikor a nőnek kellett ténylegesen a férfira írnia... ha már vettem a fáradságot és írtam neki, és nem egy szia-t böfögtem oda, hanem egy személyre szabott üzenetet, és elindult a beszélgetés, azért elvártam volna, hogy a randit ne én dobjam fel / szervezzem meg... lehet, felszínes vagyok, de ez van)

- ha többször napokra eltűnik, ghostol

- ha valami olyat mond, ami számomra vállalhatatlan, látszik belőle, hogy az értékrendünk nem egyezik

- ha nem hoz fel témát, hanem nekem kell standupolnom, ő meg csak válaszolgat, "pluszpont", ha egy-egy szavakban

2024. jún. 17. 16:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Évek ota abbahagytam
2024. jún. 17. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Mikor csak annyi kérdést tud feltenni, hogy "mizujs?"
2024. jún. 17. 17:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Neked legalább tesz fel kérdéseket, 7es...
2024. jún. 17. 17:36
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

#8 Hidd el az is rohadt kiakasztó.

Mikor te már érzed, hogy ebből nem lesz semmi, mert egyszerűen nem lehet vele értelmesen beszélni. De ő ezt nem látja, és folyton jön, hogy "mizujs?". Leírod mi történt veled stb, visszakérdezel. Válasz: "Az jó :)" Aztán csend.

2024. jún. 17. 17:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetésnél még nem szoktam.

FŐLEG ha online! Sok ember van, aki egyszerűen nem szeret chatelni, üzengetni. Én magam sem.

Amikor abbahagyom az ismerkedést, az például az, ha az első randin fel sem ajánlja a nő, hogy fizetné a saját részét. Az az egyik legnagyobb red-flag egy nőben.

F

2024. jún. 17. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!