Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el?? Nincs értelme várni?
Figyelt kérdés
Ban egy fiatalabb srác, 2szer randiztunk.Sokszor a szemembe nézett. Ahol csók, kéten fogva mentünk, ölelkezés, simogatás volt ő jobban simogatott (hát, has, nyak, derék,kicsi intim helyen simi). Nagyon szeret bújni, úgy hogy az arca a nyakam felé néz. De a második randi után megváltozott. Alig keres pár szót váltottunk. Tudom jobb lenne élőbe. Mikor beszelunk az ő problémáját mondja jobban. Mikor nagyon csendben volt irtam neki hogy mizu?? Erre a végén az jött ki hogy számonkérem. Mondom talizunk a héten?? Nagyon sok a dolga és munkahelye katasztrófa, magyarán lehetséges. Ezen kiakadtam, erre ő még jobban kiakadt. Elvileg akar még ismerkedni,mikor kérdeztem. De vissza állt megint a kuka üzemmódba. Valamilyen szinten tetszik. De gondoltam hagyom a csudába.2024. jún. 16. 23:19
1/3 Nincstovább válasza:
Nagyon egyszerű, ne keresd… Ha akkor sem kapcsol, akkor tiltás törlés. De van egy olyan érzésem, hogy nem egy életszakaszban vagytok, tehát túl idős hozzád…
2/3 A kérdező kommentje:
Én vagyok az idősebb 7 évvel.
2024. jún. 17. 00:18
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg jött egy másik opció, ami jobb neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!