Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik azok a dolgok, tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, tulajdonságok, amik egy incelt vonzóvá tesznek?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
????
2024. jún. 16. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azok amik belőle hiányoznak.
2024. jún. 16. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszűnik incelnek lenni.
2024. jún. 16. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Semmi. Azért incel az incel mert senki nem érez iránta szexuális vonzalmat. Ez ennyire egyszerű. 99%-ban a rossz/átlagos külső és a másik nem számára való láthatatlanság az oka az incelségnek.
2024. jún. 16. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

4

Tévedés.

99%-ban mentális oka van.

2024. jún. 16. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
5# én is így gondolom hogy minden egy rossz külsővel kezdődik ami a sok csalódás ezt tetézi és kialakul egy rossz belső is én még nem láttam hogy bármelyik helyes férfi sikertelen lenne a nőknél. Ha valaki sikertelen annak oka van és ebben közbe játszik a külső.
2024. jún. 16. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

"99%-ban a rossz/átlagos külső és a másik nem számára való láthatatlanság az oka az incelségnek."

Azon kívül a pénzhiány.

2024. jún. 16. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

5-ös: te már csak tudod...

Érdekes amíg jól néztem ki voltak nők akik érdeklődtek irántam, konkrétan életem egyetlen barátnője is úgy lett, hogy ő szedett fel.

Mióta nem nézek ki jól, láthatatlan vagyok (ez még a jobbik eset), de sokszor úgy bánnak velem mint egy leprással. Már a puszta jelenlétem sértő a nők számára. De azért ez még a ritkább eset.

Láttál már jóképű, magas, komoly testi hibáktól (pl. kopaszodás) mentes férfit szenvedni a csajozással? Mert én nem nagyon.

2024. jún. 17. 06:17
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

"Mióta nem nézek ki jól, láthatatlan vagyok"

Akkor az a te hibád, nem vagy incel. Akinek valaha volt barátnője, az nem incel.

39 f incel

2024. jún. 17. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne az? Az incel lét egy aktuális állapot, amely nálam pl. elég régóta tart, több mint 3 éve abszolút semmi közöm nem volt egyetlen nőhöz. Tehát nem hogy fizikai kontakt nem volt, de még csak egy randi sem, sőt nem is beszélgettem egyel sem ismerkedés gyanánt.
2024. jún. 18. 05:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!