Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire bunkón utasítanak el a nők? Manapság mindenki ilyen már? Semmi esély tisztességes nőre?
Buliban odamentem több lányhoz is megkérdezni, hogy nincs-e kedve velem hazajönni, autóval vagyok. És olyanokat kaptam, hogy “nem köszi, jó a buli”, “majd a párom hazavisz”, “ülj be a kocsidba, és menj olyanhoz aki pénzért dug, neki legalább megéri”, és hasonlók. Pedig szerintem helyes férfi vagyok, és manapság egy rendes autót fenntartani nem könnyű…
Srácok, veletek is mindig ilyenek a nők?? 27F
Csak a lényüket adják, a nők döntő többsége primitív bunkó, csak játsszák magukat.
Tisztelet a kisszámú kedves, normális kivételnek!
Az első két peldadban egyáltalán nem voltak bunkók.
És egyébként inkább te vagy tolakodó hogy azt hiszed a csajozás annyi hogy mondod neki hogy szálljon be az autodba és menjetek szexelni. Nem, így a sorozatgyilkos szedi az aldozatait.
Így akarsz csajozni? Te nem csajozol ezzel a nyomorék szöveggel, hanem ingyen éjszakai ágybetétet keresel (nincs-e kedve velem hazajönni, autóval vagyok"), és csodálkozol, ha nem kedvesek veled? A sarkon "ismerkedj" ezzel a szöveggel, max ott szedsz össze valakit, pénzért. Mit gondoltál, odamész, elmondod a béna szöveged, és már valaki vágódik is a kocsidba, hogy hazamenjen veled?
Ha buliban ISMERKEDNI akarsz, akkor menj oda, és kérdezd meg, hogy van-e kedve kicsi beszélgetni és mire hívhatod meg...
Képmutatás képmutatás hátán...
Ne foglalkozz a negatív kommentekkel, kérdező! Bár ez nagyon messze áll az én csajozási stílusomtól, szerintem biztos megvan az az erős 15% aki erre kapható. Csak nem a megfelelő csajokhoz mentél oda. Vagy túlságosan ráfeszültél. Ne egyből azzal kezd, hogy ülj be a kocsimba 😂 Flörtölj velük aztán ha látod a jeleket lépj.
Na cső.
Nőből vannak... ilyen az élet... sajnos be kell nyelni ezeket a negatív lekoptatásokat.... 2 dolog vigasztaljon...
1. Mindegyik megpusztul egyszer..., ha szerencséd van kicsit kínlódva...
2. Őket is pattintja majd valaki akiért megvesznek... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!