Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire bunkón utasítanak el a nők? Manapság mindenki ilyen már? Semmi esély tisztességes nőre?
Buliban odamentem több lányhoz is megkérdezni, hogy nincs-e kedve velem hazajönni, autóval vagyok. És olyanokat kaptam, hogy “nem köszi, jó a buli”, “majd a párom hazavisz”, “ülj be a kocsidba, és menj olyanhoz aki pénzért dug, neki legalább megéri”, és hasonlók. Pedig szerintem helyes férfi vagyok, és manapság egy rendes autót fenntartani nem könnyű…
Srácok, veletek is mindig ilyenek a nők?? 27F
Épeszű ember be se szállna egy idegen autójába, nem hogy az estét is nála töltse. Ellene megy minden alapvető, védekező ösztönnek.
Aztán meg miért veled menne el, aki még flörtölni se próbál meg és talán külsőre se az esete? Talál szimpatikusabbat, vonzóbbat.
Neked tényleg a prostituált lenne a megfelelő választás, kérdező.
A kérdező egy troll :D
Nincs éppeszű ember, aki ne látná az ellentmondást a "tisztességes nő" és aközött, aki idegen pasi kocsijába beül és csettintésre megy dugni.
Már az a szöveg bunkóság, amivel odamész hozzájuk... fitogtatod a kocsidat, meg bele akarnád őket ültetni... értelmes nő vadidegen autójába be sem fog ülni. A kapott válaszok közül meg az első kettő teljesen kulturált visszautasítás volt. Nem az a nem bunkó, aki elmegy veled, te nagyon okos :D. A harmadik kicsit nyers volt, de az is jogos, erre az ismerkedős szövegre... mert aki elmegy egy vadidegen srác kocsijával egy szóra, az olyan is. Akkor meg nevezzük nevén a dolgot.
Amúgy meg egy értelmes, normális férfi, aki fenn tud tartani egy autót, az tényleg jó parti tud lenni... de itt a hangsúly a kedvesen és a normálisopn van. Ami te nem vagy, az ismerkedős szöveg alapján. Ismerek sok hasonló életkörülmény között élő embert, akinek van jó párkapcsolata... de azok közül egyik sem kezdett olyan puruttya szöveggel, aminek az az értelme, hogy "gyere el velem cica, van pénzem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!