Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni azzal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni azzal ha sehol nem kerülök kontaktusba nőkkel?

Figyelt kérdés

26 éves múltam,4 éve nincs barátnőm azóta fogalmam sincs merre kéne ismerkedni.

Netes ismerkedés számomra nem az igazi

Teljesen tanácstalan vagyok ebben a dologban.Mas is ennyire szenved a párkeresèssel?

2024. jún. 14. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező +1

Én is így vagyok.

Szerintem alakítsunk Facebookon egy csoportot, és vegyünk be innen minden olyan férfit és nőt akik osztják ezt a véleményt, akik ugyanilyen helyzetben vannak mint mi, legyen férfi, vagy nő, idős vagy fiatal, tegyünk ellene, hogy ne éljünk tovább a sötétség és a fájdalmas magány homályában, karoljuk fel egymást, segítsünk egymásnak és támogató és buzdító szavakkal és tettekkel rohamozzuk meg a magányt és űzzük ki közös erővel egymás szívéből és hozzunk békét és szeretet egymásnak. Eleget szenvedtünk már, népünk hanyatlásba kezd, és nem marad senki aki felvenné a nyugat nagy gyűlöletével a harcot. Ne engedjük be a külső tényezőket, ne engedjük be a közösségi média által sugárzott elérhetetlen és túlzott tökéletességet, és a különböző amerikai agymenéseket. Alakítsunk biztonságos kört és védjük és óvjuk egymást! Barátaim, sorstársaim, férfiak, nők, gyertek hát!!! 🤝

2024. jún. 14. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Ez csak fejben dől el!

Sok nő ugyanezt írja, aztán ráírok és semmi válasz. Akkor miért sírtok, hogy nincs kontakt? Bárhol lehet ismerkedni, itt is :)

2024. jún. 14. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindenki szeret arc nélkül ismerkedni. Itt még egy férfit se láttam, aki ne átlag alatti kinézetű lenne...
2024. jún. 14. 14:03
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
13# Arccal sem mindig. Főleg ha nagyon nagy az az arc. F
2024. jún. 14. 14:04
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

"Sok nő ugyanezt írja, aztán ráírok és semmi válasz."

Nem nekem írtál, ha ezt most tetted, de ahhoz azért valami nagyon rock bottomon kell lenni, hogy leírjam tényként, hogy "nekem sem jön össze", erre válaszként rám repül az első lúzer, mint légy a szarra. Igen, ilyenkor egy darab szarnak érzem magam.

2024. jún. 14. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Semmit nem tudsz tenni. Az első 10 másodpercben eldől minden, és ezt érezni is lehet. Ha nem jössz be, akkor se fogsz bejönni, ha megmutatod a belső értékeidet, humoros vagy, laza vagy stb. Senkit nem érdekel.

Ha nincs baráti köröd akkor csakis a netes ismerkedés jöhet számításba. Sajnos azt kell, hogy mondjam, ez az utcán, parkban boltban stb. ismerkedés csak a legjobban kinéző pasiknak működik, másnak már nem.

2024. jún. 21. 10:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sokaknak harminc felé kicsi a barati koruk.
2024. jún. 21. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
30 vagyok, a legszűkebben vett baráti köröm is 10+ fő. Ha tágabban értelmezem a dolgot akkor legalább 50 de inkább több ember. Mégsincs közöm nőkhöz évek óta. Nem ezen múlik. Valaki érdekes a nők számára valaki pedig abszolút nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom és ezen sehogy sem tudok változtatni. Ismertséget, haveri kapcsolatot de még talán barátságot is viszonylag könnyen ki tudok alakítani, párkapcsolatot viszont sehogy sem, vagy akár még egy laza ismerkedés, randizás is totálisan lehetetlen. Semmi nem múlik ezeken a dolgokon. A vonzalom nem ez alapján működik. Vagy van vagy nincs. Nem lehet erőltetni. Az én irányomban ez nem létező dolog, ha megfeszülök se fog hozzám egyetlen nő sem vonzódni, nem fog senki ilyen téren érdekesnek találni. Egyszerűen ez van.
2024. jún. 23. 02:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
sehol nem tudsz.. italozo helyeken is bandaba mennek le a lányok. mindenki csak saját kis bandájábol baxik kanokkal.. ismeretlenekkel senki sem akar ismerkedni manapsag.
2024. jún. 28. 05:58
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ismerőseim, akiknek óriási ismeretségi körük van, igazi keresztapák :D Mindig ott vannak az események középpontjában. És évek óta nincs csajuk... Felejtsük el, hogy ezen múlik.
2024. jún. 28. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!