Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni azzal ha sehol nem kerülök kontaktusba nőkkel?
26 éves múltam,4 éve nincs barátnőm azóta fogalmam sincs merre kéne ismerkedni.
Netes ismerkedés számomra nem az igazi
Teljesen tanácstalan vagyok ebben a dologban.Mas is ennyire szenved a párkeresèssel?
Kérdező +1
Én is így vagyok.
Szerintem alakítsunk Facebookon egy csoportot, és vegyünk be innen minden olyan férfit és nőt akik osztják ezt a véleményt, akik ugyanilyen helyzetben vannak mint mi, legyen férfi, vagy nő, idős vagy fiatal, tegyünk ellene, hogy ne éljünk tovább a sötétség és a fájdalmas magány homályában, karoljuk fel egymást, segítsünk egymásnak és támogató és buzdító szavakkal és tettekkel rohamozzuk meg a magányt és űzzük ki közös erővel egymás szívéből és hozzunk békét és szeretet egymásnak. Eleget szenvedtünk már, népünk hanyatlásba kezd, és nem marad senki aki felvenné a nyugat nagy gyűlöletével a harcot. Ne engedjük be a külső tényezőket, ne engedjük be a közösségi média által sugárzott elérhetetlen és túlzott tökéletességet, és a különböző amerikai agymenéseket. Alakítsunk biztonságos kört és védjük és óvjuk egymást! Barátaim, sorstársaim, férfiak, nők, gyertek hát!!! 🤝
Ez csak fejben dől el!
Sok nő ugyanezt írja, aztán ráírok és semmi válasz. Akkor miért sírtok, hogy nincs kontakt? Bárhol lehet ismerkedni, itt is :)
"Sok nő ugyanezt írja, aztán ráírok és semmi válasz."
Nem nekem írtál, ha ezt most tetted, de ahhoz azért valami nagyon rock bottomon kell lenni, hogy leírjam tényként, hogy "nekem sem jön össze", erre válaszként rám repül az első lúzer, mint légy a szarra. Igen, ilyenkor egy darab szarnak érzem magam.
Semmit nem tudsz tenni. Az első 10 másodpercben eldől minden, és ezt érezni is lehet. Ha nem jössz be, akkor se fogsz bejönni, ha megmutatod a belső értékeidet, humoros vagy, laza vagy stb. Senkit nem érdekel.
Ha nincs baráti köröd akkor csakis a netes ismerkedés jöhet számításba. Sajnos azt kell, hogy mondjam, ez az utcán, parkban boltban stb. ismerkedés csak a legjobban kinéző pasiknak működik, másnak már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!