Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni azzal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni azzal ha sehol nem kerülök kontaktusba nőkkel?

Figyelt kérdés

26 éves múltam,4 éve nincs barátnőm azóta fogalmam sincs merre kéne ismerkedni.

Netes ismerkedés számomra nem az igazi

Teljesen tanácstalan vagyok ebben a dologban.Mas is ennyire szenved a párkeresèssel?

2024. jún. 14. 10:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
Boltba nem jársz?
2024. jún. 14. 10:11
 2/21 gergelice16 ***** válasza:
42%
Keress egy hobbidhoz kapcsolódó közösséget (pl. társas klub, kórus vagy valamilyen ima közösség, ha vallásos vagy). Az ilyen helyeken könnyebben ismerkedhetsz másokkal.
2024. jún. 14. 10:18
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Én se nagyon, nekem marad az online tér. Itt is lehet, bár eléggé zsákbamacska, mit dob a gép.

F

2024. jún. 14. 10:29
 4/21 anonim ***** válasza:
35%
Menj táncra, ott lesznek nők is.
2024. jún. 14. 10:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Kisvárosban élek ahol nem igen vannak lehetőségek.
2024. jún. 14. 10:36
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Most az megnyugtat, ha leírom, hogy én is ennyire szenvedek 30-as nőként? Ha találkozom is néha egy-egy férfival, az foglalt. De még abból is az a fajta, aki hűséges (vagy csak én nem jövök be neki), pedig már rég azon a szinten tartok, hogy egy alkalomnak is örülnék... Szintén vidék, csak egy-egy szórakozóhely van, de az nem az én világom, amúgy is tele vannak már drogos romákkal meg egyéb söpredékkel.
2024. jún. 14. 11:08
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem nyugtat meg sajnálom hogy vannak így mások is.
2024. jún. 14. 11:17
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Bírom az ilyen boltos dumát... Nem tudom, hány évtizeddel lehet lemaradva, aki ezt komolyan gondolja, illetve mikor tehette ki a lábát utoljára otthonról, mert amúgy láthatta volna, hogy ilyen ma már nincs. Nem szólítgatják le ott egymást idegenek. De mondok "jobbat", utoljára 1 hónapja tapasztaltam, hogy már rendezvényeken sem feltétlenül. Mindenki elvan a saját kisebb-nagyobb társaságával, és még ha két ilyen társaság egy-egy tagja ismeri is egymást, AKKOR SEM vegyülnek. Két teljesen idegen társaság meg főleg nem.
2024. jún. 14. 11:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a tapasztalatom.
2024. jún. 14. 11:30
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

Ha kellően jól nézel ki bárhol tudsz ismerkedni, a nők fognak felszedni akár. Tinder és társai alkalmazások is az ilyen férfiak legjobb, legegyszerűbb megoldása a "társ" keresésre (valójában aktuális dugó partner keresésre).

Átlagos emberként baráti, haveri, ismerősi társaságban lehetséges, ha nincs szabad csaj vagy egyáltalán nincsenek nők, akkor szopás.

Átlag alatti emberként teljesen mindegy, hacsak nem tudsz nagyon durván kompenzálni valamivel.

A kedvenceim az ilyen "boltban", "közös hobbi" és társai bullshit baromságok. Hol éltek ti de komolyan? Talán 1970-ben még működött ez, de azóta "kicsit" megváltozott a világ...

2024. jún. 14. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!