Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mindenkinél így van, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindenkinél így van, aki csúnyán öregszik?

Figyelt kérdés

Régen ritka szép srác voltam, mára engem is utólért a kor és az idő, de olyan csúnyán öregedtem, hogy úgy néz ki az arcom mint egy szar! Olyan lett az arcom mint egy bakancs!!

Nem használtam ki a fiatalságom, a szépségem, jóképűségem, pedig annyi lány mondta, hogy milyen jól nézek ki, milyen szép vagyok, mára ebből nem maradt semmi és siratom a múltam. 😭

30f

2024. jún. 12. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Írd már le hogy mit kell ahhoz tenni,milyen életmódot kell ahhoz folytatni hogy egykori szépfiúból 30 éves korára egy szarkupaccá tudjon alakulni az ember. Hátha vannak itt olyan chadek akiknek már a könyökükön jön ki a sok kis csitri állandó nyomulása,csimpaszkodása és szeretnének megszabadulni ettől az elviselhetetlen tehertől. Mit kell csinálni? Drogozni,piálni,cigizni,szar kajákból rohadt sokat enni, hajnalokig bulizni hetente többször vagy mit?
2024. jún. 12. 19:02
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem drogozok, nem ittam soha, káros tevékenységektől is távol tartottam magam. Egyszerűen az évek alatt totálisan eltorzult az arcom.

Régen fullos jópár barátnőm, tehát tényleg jól néztem ki, de most, K.O az arcom.

Először is az állam, illetve a felső fogamnál lévő rész, egész egyszerűen előreugrott, a szemem alatt táskák vannak, illetve a szemem alatti rész, ahol van ez arccsont, ott régen feszes és sima volt, most ez eltűnt és kb csak simán az arccsontom van itt. Az arcom hihetetlenül szimmetrikus volt, most pedig totálisan aszimmetrikus lett.

Használok sokféle cuccot, nyomom a kollagént, különböző anti aging szereket, de semmi.

Létezik, hogy genetika.

Ha egymáshoz teszem mondjuk a 2018-as és egy mai arcképet, konkrétan nem ugyanaz az ember látható a két képen. Többen is mondták már, hogy nagyin furcsa lett az arcom, mit csinálok, mi van velem....nincs velem semmi, egész egyszerűen ilyen ocsmány módon öregszem....legelabbis szerintem.

2024. jún. 12. 19:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Az durva akkor, nagyon. Egyedi eset vagy bro,xar helyzet!
2024. jún. 12. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
30 évesen hogy öregednél… Rakj ki képet, mert ez fura.
2024. jún. 12. 20:43
 15/21 ildibrexy ***** válasza:
Esetleg ápolod valamivel az arcodat? Csak mert férfi vagy használhatsz krémeket stb..
2024. jún. 13. 05:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Van akinek kellenek a ronda pasik is.
2024. jún. 13. 07:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez ilyen, sajnos én is így vagyok ezzel.

Régebben tök jóképű pasi voltam, mostanra totál eldeformálódott az arcom, pedig még csak most leszek 30. Elkezdtem kopaszodni brutális gyorsasággal kb. 23 éves koromban, azóta sem állt meg. Ez már alapból jó 10 évet rádob az ember korára. Ezen kívül a fogaim is ugyanilyen tempóbak kezdtek romlani, hiába jártam fogorvoshoz, egyszerűen egyik sem tudott mit kezdeni velük. Sorra törtek darabokra, ki kellett húzni egy csomót, ráadásul mindet bal oldalon, így bal felül kvázi nincs fogam hátul. Gondolom emiatt is torzult el az állkapcsom, az egész fejem deformált lett.

Akkor pár éve a szakállam is elkezdett kifehéredni furcsa foltokban, mostanra ez enyhült valamennyit, de azért még mindig "őszes" az államnál.

Sajnos a rossz genetika iszonyat nagy szívás. Más 50 évesen is úgy néz ki mintha 25-30 lenne én pedig 30 évesen nézek ki úgy mintha 50 lennék.

2024. jún. 13. 08:18
 18/21 anonim ***** válasza:

17# egy góckutatás kéne, ha a fogad meg a hajad is hirtelen hullani kezdett, főleg ahogy mondod az egyik oldalon.

Nyilván van, aki szerencsétlenebbül öregszik, ez valóban genetika, de azért az elvárásokat sem kellene mesterségesen magasan tartani.

Brad Pitt meg Tom Cruise szerencsések, és azért sikeres színészek, mert jó a külsejük, és nem azért jó a külsejük, mert sikeres szinészek.

Amit tehet valaki: alkoholfogyasztás mérséklése, dohányzás teljes elhagyása. Illetve folyanatos 30 vagy nagyobb faktoros naptej használata tavasztól őszig, mert az UV sugárzás nagyon öregíti a bőrt.

A táskás szemre pedig több alvás és víz ivás.

Utolsó esetben szemplasztika, ha a hiúságodat/ellenérzésedet le tudod győzni.

2024. jún. 13. 09:04
 19/21 A kérdező kommentje:

A kopaszodás sajnos nem nálam is jelen van. És nem tudok mit tenni ellene, egyébként azt vettem észre, hogy a haj az nagyon sokat tud dobni egy férfin, pl a régi képeimen még dús hajam volt, mindig divatos frizurát tudtam vágatni magamnak és ez is sokat dobott rajtam. Mostanra a kopaszodásom nagyon eldurvult, kb 15 évet tesz rám. Hatalmas lett a homlokom, de kopaszon meg nagyon nyomorultan festek. Próbáltam borostát, vagy szakállat növeszteni, hogy valahogy ellensúlyozzam a kopaszodó fejem, de a borostam olyan ritka és gyenge, hogy inkább paródiának néz ki.

Úgy néz ki az arcom, meg kb az egész fejem, mint egy madárijesztő feje. Előre fésülve tudom csak a hajamat hordani, hogy a fejem tetején ne látszódjon a kopaszodás, így meg úgy nézek ki mint valami nyomorék.

Nagyon rossz genetikám van, csak azt nem értem, hogy fiatalon 3-6 évvel ezelőtt meg konkrétan tökéletes voltam, és nehezen tudom összerakni, hogy a jóképűségből, a tökéletességből átfordultam egyenesen az ocsmányba.

Nagyon nehezen tudom feldolgozni ezt.

2024. jún. 13. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:

18: genetika szerinten nagyrészt. Apám is kopaszodik elég durván, csak neki később kezdődött. Nagyapám ugyanígy nézett ki 30 éves kora körül, szintén majdnem tök kopasz lett.

A rossz fogak is örökletesek, apám is szenved velük, nővérem és már hugom is.

2024. jún. 13. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!