Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenkinél így van, aki csúnyán öregszik?
Figyelt kérdés
Régen ritka szép srác voltam, mára engem is utólért a kor és az idő, de olyan csúnyán öregedtem, hogy úgy néz ki az arcom mint egy szar! Olyan lett az arcom mint egy bakancs!!
Nem használtam ki a fiatalságom, a szépségem, jóképűségem, pedig annyi lány mondta, hogy milyen jól nézek ki, milyen szép vagyok, mára ebből nem maradt semmi és siratom a múltam. 😭
30f
2024. jún. 12. 16:04
2/21 A kérdező kommentje:
NEEE Ohh kérlek ne!!! 😭😭😭😭🤬🤬🤬
Akkor ennyi?
2024. jún. 12. 16:07
3/21 anonim válasza:
Úristen! Sok szabadidőd lehet ilyen troll kérdésekre!!!
4/21 A kérdező kommentje:
Nem troll....bárcsak az lenne....
2024. jún. 12. 16:12
5/21 anonim válasza:
Én 50 évesen is jól nézek ki, te 30 évesen szarul. A jóisten hol ad, hol elvesz!
Ennyi drága barátom.
6/21 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor életmód váltá, vagy ha annyira megviszel, akkor plasztikai sebészet.
7/21 Noren1989 válasza:
Semmi baj, igyàl eleget, h legyen könnyrevaló.
8/21 anonim válasza:
Azert 30 eves korodra nem lehet annyira elcsunyulni, h 180fokos fordulatot vegydn a kulsod.. Vagy nagyon onpusztito az eletmodod?
9/21 anonim válasza:
30 évesen öregedni? Na ne. Azért még azért odább van. Hát én pont fordítva vagyok: nekem baromira jótt tett az "öregedés". Épp a napokban raktam egymás mellé egy pont 10 évvel ezelőtti, meg egy mostani friss képet. Háááát. Most 42 vagyok, a 32 éves énem borzasztó... és nem csak én látom így esetleg tévesen magamat, minden ismerős azt mondja, hogy mennyire megvátoztam jó irányba. Ha így folytatom, úgy saccolom, hogy úgy 50 körül leszek a csúcson :D
10/21 anonim válasza:
A kétségbeesés/késő bánat nálam is megvan, pedig eleve nem voltam szép, de ez a hirtelen és csúnyán öregedés még így is elég durva tud lenni. Nagyon-nagyon bánom már, hogy 10-15 éve nem mentem és nyomultam, másztam a pasikra. Hátha sikerült volna összehozni ezt-azt... Nyilván csúnyácskaként olyan komoly lehetőségeim és sikereim nem lettek volna, de a nullánál, a szó szerinti semminél, ami jelenleg is van, talán csak több. 33 leszek, sajnos még túl sok évem van így hátra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!