Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért én vagyok a rossz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a rossz? Miért kellene mindenkinek esélyt adnom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nem jön be. Nem akarok tőle semmit, de ő állítólag meg van értem halva. Folyton kettesben hagynak vele, hogy hátha kialakul valami, de nem akarom, mert reményt nem fogok neki adni, ha esélyt nem.

Most cseszteti a barátnőmet, hogy bejelölt facebookon és bekövetett instán, a barátnőm meg rám ír, hogy jelöljem vissza és fogadjam el a követési kérelmét, amit nem akarok. El akar hívni valahova, azt se akarom, és én vagyok a rossz, mert nem adok neki esélyt. De minek adnék, hogyha nem jön be?

2023. okt. 6. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Engem a gyk n is lehord mindenki ha pasikat utasitok el vagy szakitok.
2023. okt. 6. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Ne tedd, amit nem akarsz, így lesz jó.

Nem értem, hogy pl a barátnőd is ízélgetnek és kényszeríteni akarnak valamire, amit nem akarsz. Milyen barátok az ilyenek?

2023. okt. 6. 10:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Na most lettem megalázva emiatt😊

Ez a srác a barátnőm párjának a haverja. És a barátnőm párja jól leszégyenített, mert nem adok esélyt a srácnak. Eljöttem onnan (kajálni mentünk öten). Senki nem szólt semmit, csak ez a srác osztott, hogy én nekem ezért nem lesz senkim. Hát undorból ne is legyen senkim. De nem baj, csinálja csak.

2023. okt. 6. 10:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem is érdekel. Most várom a buszt, mert eljöttem onnan. Persze, jót akarnak, mert nem volt még senkim, és segíteni szeretnének, de ilyen paprikajancsikkal akarnak összehozni, akikre még azt se tudom mondani, hogy barátként kellenének. Ráadásul másba vagyok szerelmes, amit ott nem akartam mondani. Azt kérdezgetik, hogy honnan tudom, hogy nem működne közöttünk, hát egyrészt más tetszik, másrészt még vonzalom sincs közöttünk. Nemhogy más. Barátnak se kellene, elég creepy a srác. Aztán a barátnőm párja, aki mellett egy bomba nő van (barátnőm), osztja az észt, amikor fordított esetben ő le se köpne egy ilyen lányt.

Most engem beszélnek ki gondolom.

2023. okt. 6. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen hihető, hogy kiírod ezt ide, aztán hirtelen 15 perc múlva meg már meg is lettél alázva. Ha én enni megyek a barátaimmal, akkor nem itt fogok lógni. Amúgy meg ha ez bármilyen részben is igaz, akkor első körben a baráti körödből kéne szelektálni, aztán a jövőben megválogatni, hogy kikkel barátkozol!
2023. okt. 6. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Jól tetted, hogy eljöttél. Ha nem szimpatikus, ne jöjj össze vele.

Az ilyen erőltetést soha nem is értettem. Csak elkaszálják a srác esetleges esélyét. Mert ha csak szimplán jelen lenne, normálisan beszélgetnétek, még ESETLEG megkedvelhetnéd. Persze, benne van a pakliban, hogy akkor sem kellene, de amikor rád akarnak erőszakolni valakit, teljesen természetes, hogy ellenállsz.

Ha tudod, akkor az egész társaságot kerüld egy darabig.

2023. okt. 6. 11:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Ja, persze hogy nem igaz. Ez már bele volt írva a jegyzeteimbe, mobilnet bekapcsol, átmásoltam ide, amíg vártuk a kaját. Egy perces hadművelet.

Számtalan történetet hallani, hogy először nem kedvelték egymást, aztán egymásba szeretnek. De három óráig nem jelölöm vissza, ki és bekövet 20x, majd ráír a barátnőmre, hogy szóljon nekem, hogy jelöljem vissza... Kicsit se visszataszító. Meg direkt kettesben hagytak vele, nagyon gáz volt.

2023. okt. 6. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Azt remélem tudod, hogy ezek távolról sem a barátaid és ha jót akarsz magadnak, akkor nagyon max. felszínes ismerősi viszinyt tartasz fenn velük.
2023. okt. 6. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"mobilnet bekapcsol, átmásoltam ide, amíg vártuk a kaját. Egy perces hadművelet."

Ja, a "barátaid" mellől írtál. Róluk, a hátuk mögött.

Ez aztán a barátság!

Ennyire untad őket?

2023. okt. 6. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Én még a "barátokat" is hanyagolnám ha ennyire retardáltak, hogy ők akarnak neked párt választani. De legközelebb ha ilyen van én mindenki előtt, a nem tetsző srác előtt is, megmondanám hogy bocsi de nem szeretnék semmit és akadjanak le a témáról.
2023. okt. 6. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!