Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság is egy élet munkája egy hitelmentes ház kocsi öregkorra kifizetve.Akkor miért várja el minden társkereső ezt a 30-40 évesektől?
Legjobb esetben kifizeti az átlag 25-30 év alatt a futamidőt ha kitudja és nem bukja be.
30-40 éves korosztálytól mióta lett elvárás a hitelmentes lakás ház mikor az Eu egyik legszegényebb országában élünk.
Válás után újra ismerkedek neten és durva hogy a beszélgetés elején sokan finoman mások egyszerűen csak rákérdeznek erre.
Nekem csak annyiban kellett az hogy a pasi önállóan éljen hogy felmehessek hozzá bármikor.
Mivel nálunk anya nem enged be senkit nem lehet velem a párom, engem bántalmaz is ergo otthonrol menekulok is, és egy hasonlo pasival ahol anyuka megmondja hogy nem vihet fel lányokat a pasi, meg lettem volna lőve.
Oké elmegy néha lépcsőházakban bokorban a d.gás, na de így nem lehet élni.
Phu aludtunk már olyan helyeken is tényleg az akkori baratommal, hogy ihaj.
Mikor először szexeltem ágyban az nekem teljesen új volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!