Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire red flag?
Figyelt kérdés
A férfi az előző kapcsolatában rendszeresen hármasozott, plusz egy pasival, mivel a barátnőjét ez izgatta, ő meg belement bizonyos feltételekkel.
A feltétel az volt, hogy ne legyen mindennapos.
jún. 10. 13:56
2/3 anonim válasza:
Semennyire. Számomra. Kinek mi fér bele. Bár a kettőnk kapcsolatában ilyen nem lehetne.
3/3 anonim válasza:
Akkor hadd tegyek fel már én is egy kérdést, ha nem bánod. Nem kérdezted meg vagy gondoltál bele, miért mentek szét az előző barátnőjével, ha ennyire rendszeresen csinálták hármasban?
Amúgy meg kihez szól a kérdés? Nekem red flag-e? Nekem igen, hiszen ketten is elegen vannak egy kapcsolatban nemhogy hárman. Másik faszit közelébe sem engedném a barátnőmnek, ha tudnám, hogy ilyet forgat a fejében. Nálam ez kizáró ok, akkor is ha minden másban passzolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!