Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hány éves kor felett döntötök úgy, hogy befejezitek a chadezést, és megállapodtok egy bétahím mellett?
Figyelt kérdés
jún. 8. 20:23
11/21 anonim válasza:
Sosem választják a bétahímet csak másik típusú chadet választanak, fiatalon a kockahasú,magas, nagyfarkú, nagyon jóképű nem csórókkal dugnak, amikor meg csalâd kell, akkor is a legalább férfiasan átlagosan attraktív arcú legalább 185 cm 17cm péniszű, és itt a gazdagsás még fontosabb is lesz. Már nem muszáj hogy kockahasad legyen de azért legyen férfias testalkatod ne alekosz alakod legyen. Tehát ugyanúgy chad típus csak kicsit másban erős.
12/21 anonim válasza:
Shortcel, te önmagad vagy a sztereotípia! És komplexusos is. Szóval...
13/21 anonim válasza:
Nem vagyok komplexusos.
Alacsony vagyok és ezért lenéznek, megvetnek a nők. Ezt érdemlem, amiért nem nőttem elég magasra.
14/21 anonim válasza:
Úristen :)
Ha valaki így beszél , ilyen véleménye van azt alapból elkerülöm.
Habár ezt csak itt gyakorin tapasztalom szerencsére.
15/21 anonim válasza:
"Chadezni" sosem volt lehetőségem, mert nem vagyok jó nő, de ha lett volna, sem éltem volna vele, mert rettentően ellenszenves az "egészséges" önbizalmuk, a kommunikációjuk és a viselkedésük. "Bétahím" sem "jut", csak valami legalja trógerre lenne esélyem, de mindegy is, mert a megállapodás = komoly kapcsolat egy nő számára szívás, rengeteg +teher a (szinte) semmiért.
16/21 anonim válasza:
Bétacsávók helyett a bétakarotint választom
17/21 anonim válasza:
Nem látom, hogy ez megtörténne az életemben.
18/21 anonim válasza:
Én inkább egyedül vagyok, mint ilyenekkel. És sokkal jobb.
20/21 anonim válasza:
Azt se tudom mi az a chad. Ez milyen nyelven van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!