Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a férjed/feleséged, aki mellett megállapodtàl?
Elfogultság nélkül mondom, csodálatos. Szembetűnőbb is, mert az előtte lévő két exem rondán átvert/kihasznált. Szóval míg ő nem jött, nem is gondoltam, hogy ennyire normális, figyelmes, önzetlen pasi létezik. Ma már egy család vagyunk. Nyilván a mi kapcsolatuk sem mentes minden konfliktustól, de ami sokat jelent nekem, hogy maximálisan törekszik a megbeszélésre, megegyezésre, ha szükséges.
Boldog vagyok, hogy ő a gyerekeim apja, igyekszem megbecsülni minél jobban, és örülni annak, hogy engem választott és szeret.
10 év, 1 gyerek után azt mondom, hogy pont hozzám illő :D
Megbízható, gondoskodó. Képes felnőttként kommunikálni, akkor is, ha valamiben nem értünk egyet. Csapatjátékos, nem csak a saját érdekeit nézi, hanem együtt nézzük a családunk érdekeit. Kellő mértékben ambíciózus, de nem munkamániás. Tudja, hogyan tud felvidítani és mikor kell teret hagyni nekem. Türelmes, jó szándékú.
Nekem szar kapcsolatom volt apámmal, így olyan jó megélni, hogy az én lányomnak ilyen apja van.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!