Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nektek is taszító, ha az adott nő képein nem láttok értelmet és intelligenciát megcsillanni a szemében?
"ezt a típust gyakran latom konditeremben,plázakban,körmösnél"
Ha gyakran látod őket ezeken a helyeken, akkor te is ott vagy. Neked mi sugárzik a fejedről?
Tesó, amit itt letolsz, az úgy néz ki, mint egy hiszti, amiért ezeket a nőket nem érdekled. Ha érdekelnéd őket, akkor biztos nem ezen kattognál, hogy mennyire szar emberek lehetnek, amiért flegma fejét vágnak, hanem vagy észre sem vennéd vagy a beszélgetés alapján próbálnád szépíteni az összképet, ha ez zavarna, de amúgy szimpatikus közben a másik.
Szerinted mégis mi másra gondoljunk, mint arra, hogy abszolút nem érdekled őket?
Ha annyira nem szimpatikus valaki, akkor görgess tovább, amíg nem találsz olyat, aki szimpatikus. Mi triggerel azon egy idegenben, ha az első benyomásod róla egy olyan negatív fogalmazás, mint amiket itt letoltál?
Az utcán sem mész oda egy hajléktalanhoz és dörgölöd mérgesen az orra alá, hogy büdös, hanem normál esetben tovább sétálsz fröcsögés helyett.
#22: "Nem ma kezdtem, bő 10 éve csinálom ezt, szóval tudom nagyrészt, hogy milyenek az itteni nők."
Aha, és 10 éve folyamatosan tök ugyanolyan emberek / nők írnak ide, ugye? Semmi / senki sem változik, minden / mindenki állandó?
Némileg változott a színvonal, pl 5 évvel ezelőtt még simán lehetett nőkkel beszélgetni, 3 évvel ezelőtt már kezdett nehezedni, mostanra eléggé nehéz lett, de nem lehetetlen.
10 éve még nem is kellett én írjak, hanem a nők írtak rám, sokkal barátibb volt itt a légkör, sokkal barátságosabbak voltak a nők, és a férfiak is. Szereztem 1-2 fiú havert is innen, némelyikkel még mai napig is tartom a kapcsolatot.
Tavaly több tucat lánnyal írtam, pl hétköznapi dolgokról, 1-2 szeretett volna többet, de azokban meg én nem éreztem azt a pluszt.
De mit érek azzal, hogy válaszolok, úgyis azt hiszitek kamuzok, bár gőzöm sincs milyen előnyöm származna ebből ezen az anonim, szenny oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!