Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nektek is taszító, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nektek is taszító, ha az adott nő képein nem láttok értelmet és intelligenciát megcsillanni a szemében?

Figyelt kérdés
Ehelyett egyre többször amit látok a tekintetükben, az az üresség, sötétség és butaság. A sunyiság, a számítás és rosszindulat. Vagy a hatalmas, lenéző kivagyiság, rosszabb esetben agresszióval és megvetéssel párosítva. Hová tűntek a normális, kedves, intelligens és kifinomult nők?

jún. 8. 10:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk kivetelesen nőként egyetértek egy incellel (írjuk fel,nem sok ilyen lesz🤣🤣). még mikor középsulis voltam is elég sok ilyen beképzelt kis pcsa volt az osztályunkban és azóta azért ezt a típust gyakran latom konditeremben,plázakban,körmösnél. Szóval ne mondjuk azt hogy a kérdező által felvázolt tipus nem létezik,mert de. Az más kérdés hogy a kérdező valszeg azért külsőre ilyen nőt akarna és nem fogja eszrevenni az átlagos szomszéd lány tipusu Julit akibe meg semmi nagyképűség butaság nem szorult 🤷
jún. 8. 14:50
 32/49 anonim ***** válasza:
70%

"ezt a típust gyakran latom konditeremben,plázakban,körmösnél"

Ha gyakran látod őket ezeken a helyeken, akkor te is ott vagy. Neked mi sugárzik a fejedről?

jún. 8. 14:53
 33/49 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak az incelezést. Nekem már többször is volt barátnőm, és ez kifejezetten alja, hogy bárki aki kicsit is kritikus kérdést merészel a női nem felé megfogalmazni, azt ti egyből incelnek tituláljátok. Azért álljon már meg a menet! A többi negatív jelző is baromi gáz amivel látatlanba és alaptalanul dobálóztok, de azokról már írtam. Mellesleg azt se tudom honnan szedted hogy nekem ilyen nő kéne, hát én magam mondtam nem vonz akinek üres halott, vagy épp buta a tekintete. Barátnőim között is több volt a normális átlagos, de mondjuk nem is értem mit magyarázkodok névtelen senkiknek. Itt úgyis mindig ki lesz forgatva, és úgy csűrve csavarva a kifogás, hogy ne kelljen elismerni ha valami rossz, hanem a kérdezőt lehessen hibáztatni mindenért.
jún. 8. 15:18
 34/49 A kérdező kommentje:
Attól hogy a társkereső feldobálja őket, még ugyanúgy látom, hiába nem ők a célcsoportom. A többi hogy én ezekre nyomulnék, már csak vágy alapú fantázia, amivel a kérdezőt azaz engem próbáltok lejáratni és hiteltelenné tenni. Pedig ez tucatjelenség, a csapból is az ilyen nők folynak manapság. Nem is értem miért kell letagadni.
jún. 8. 15:22
 35/49 anonim ***** válasza:
88%

Tesó, amit itt letolsz, az úgy néz ki, mint egy hiszti, amiért ezeket a nőket nem érdekled. Ha érdekelnéd őket, akkor biztos nem ezen kattognál, hogy mennyire szar emberek lehetnek, amiért flegma fejét vágnak, hanem vagy észre sem vennéd vagy a beszélgetés alapján próbálnád szépíteni az összképet, ha ez zavarna, de amúgy szimpatikus közben a másik.

Szerinted mégis mi másra gondoljunk, mint arra, hogy abszolút nem érdekled őket?

Ha annyira nem szimpatikus valaki, akkor görgess tovább, amíg nem találsz olyat, aki szimpatikus. Mi triggerel azon egy idegenben, ha az első benyomásod róla egy olyan negatív fogalmazás, mint amiket itt letoltál?

Az utcán sem mész oda egy hajléktalanhoz és dörgölöd mérgesen az orra alá, hogy büdös, hanem normál esetben tovább sétálsz fröcsögés helyett.

jún. 8. 15:38
 36/49 anonim ***** válasza:
83%
#36: azáltal, hogy leállsz olyanokkal foglalkozni, akik irritálnak, és ebbe energiát feccölsz, kérdező, lényegében saját magadat téríted el attól, hogy elérd a célodat (a saját szempontjaid szerinti álomnőt).
jún. 8. 16:04
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

#22: "Nem ma kezdtem, bő 10 éve csinálom ezt, szóval tudom nagyrészt, hogy milyenek az itteni nők."

Aha, és 10 éve folyamatosan tök ugyanolyan emberek / nők írnak ide, ugye? Semmi / senki sem változik, minden / mindenki állandó?

jún. 8. 16:06
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

Némileg változott a színvonal, pl 5 évvel ezelőtt még simán lehetett nőkkel beszélgetni, 3 évvel ezelőtt már kezdett nehezedni, mostanra eléggé nehéz lett, de nem lehetetlen.

10 éve még nem is kellett én írjak, hanem a nők írtak rám, sokkal barátibb volt itt a légkör, sokkal barátságosabbak voltak a nők, és a férfiak is. Szereztem 1-2 fiú havert is innen, némelyikkel még mai napig is tartom a kapcsolatot.

Tavaly több tucat lánnyal írtam, pl hétköznapi dolgokról, 1-2 szeretett volna többet, de azokban meg én nem éreztem azt a pluszt.

De mit érek azzal, hogy válaszolok, úgyis azt hiszitek kamuzok, bár gőzöm sincs milyen előnyöm származna ebből ezen az anonim, szenny oldalon.

jún. 8. 16:34
 39/49 anonim ***** válasza:
38 - Akkor valószínűleg a saját színvonalad változhatott, nem pedig az összes nőé néhány év alatt...
jún. 8. 16:37
 40/49 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos. Normális ember legyen és ennyi.
jún. 8. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!