Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nektek is taszító, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nektek is taszító, ha az adott nő képein nem láttok értelmet és intelligenciát megcsillanni a szemében?

Figyelt kérdés
Ehelyett egyre többször amit látok a tekintetükben, az az üresség, sötétség és butaság. A sunyiság, a számítás és rosszindulat. Vagy a hatalmas, lenéző kivagyiság, rosszabb esetben agresszióval és megvetéssel párosítva. Hová tűntek a normális, kedves, intelligens és kifinomult nők?

jún. 8. 10:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

17

Az megvan, hogy a legtöbben nem is fognak neked itt válaszolni privire?

jún. 8. 12:26
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
Azért akadtak jó páran akik válaszoltak, talán több száz is volt. Nem ma kezdtem, bő 10 éve csinálom ezt, szóval tudom nagyrészt, hogy milyenek az itteni nők. Nekem ne akard bemutatni. Láttam itt már mindent.
jún. 8. 12:29
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
#23 nem, te nem tudod, hogy milyenek az itteni nők, te max csak azt tudod, hogy milyenek azok a nők, akik annyira elkeseredettek, hogy egy anonim fórumon nekiállnak levelezgetni random faszikkal aki csak úgy rájuk ír.
jún. 8. 12:57
 24/49 anonim ***** válasza:
85%

Megnézném kérdező a te tekintetedet is.

újabb lúzer, aki jön ide fikázni a nőket a hasraütés szerű "egyre többször" szöveggel.

Szóval nézd meg a saját fotód és a többi pasiét is, aztán utána nyivákolj itt.

jún. 8. 13:17
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ma kezdtem, bő 10 éve csinálom ezt"

Ez nem akkora flex amekkorának hiszed.

jún. 8. 13:22
 26/49 anonim ***** válasza:
83%

"Én arról beszéltem a tekintetük mit sugároz, nem az hogy milyenek."

Épp ezért mondjuk, hogy rólad szól a kérdés. Hiszen az, hogy valaki mit sugároz, teljesen szubjektív. Ugyanaz a nő teljesen mást sugároz neked, mint nekem, és ebben mi magunk, a mi felfogásunk legalább annyira meghatározó, mint az, amit nézünk (ugye adott esetben egy nő profilképe).

jún. 8. 13:27
 27/49 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azért is én vagyok a hülye amiért az egyértelműen buta, vagy nagyképű és flegma tekintetet amiből süt a sötétség és a másik ember fellengző lenézése, annak hívom ami. Én vagyok aki sikertelen, aki irigy, aki rossz emberismerő, meg aki lúzer és csak fikázza a drága jó nőket. Mindenben én vagyok a hibás, a társkeresőn lévő buta és üres, flegma, vagy épp kiégett tekintetű nőkről nem szabad ezt leírni hogy mit árul el a tekintetük, őket csak és kizárólag isteníteni és védeni szabad. Akár komoly hazudozás, személyeskedés, és valóságferdítések árán is. Azt hiszem nincs is több kérdésem, egy ilyen közegben teljesen felesleges.
jún. 8. 13:41
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
28 - Viszlát! :D
jún. 8. 13:48
 29/49 anonim ***** válasza:
78%

Akkor keress más milyen nőket. Ja, hogy értelmesek nem állnak veled szóba.

És minek írtad le a kérdést? Egyetlen egy célod volt vele, hogy fikázd a nőket.

Minek neked kifinomult nő, amikor egy surmó paraszt vagy?

jún. 8. 14:16
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

30, screenshotok nevek kitakarásával? Tippelek, nem lesz. 2024-ben lehetetlen ezt megoldani.

Kamugép.

jún. 8. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!