Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres másik nőt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres másik nőt az öcsém? Miért ragaszkodik az exéhez?

Figyelt kérdés

Értelmes, intelligens, több diplomás önismeretben is jártas öcsémet kb 3 éve hagyta ott a barátnője egy másik pasi miatt, na és most jön a csavar, de vele újból összejöttek, miközben a csaj már férjhez ment. Az öcsémet hitegeti, hogy el fog válni, először egy évet mondott, de az már letelt, lassan a harmadik éve megy így. Az öcsém meg vár türelmesen, mert neki ő az igazi, szerinte nincs más ilyen nő, szerintem csak kishitű és nem bízik abban, hogy más is jó lenne. Hiába hívom társaságba, próbálok ezer alkalmat kitalálni, nem és nem, beszűkül, tiszta depressziós, csak a csajra vár, messengeren tartják a kapcsolatot meg néha taliznak.

Szerintem az a véleményem, hogy a csaj egy nàrcisztikus pszichopata, aki csak magához láncolja az exét is, holott ő magát állítja be áldozatnak, hogy neki milyen rossz a házassága mert a férje terrorizálja de még nem tud tőle meglépni mert ő azon dolgozik, hogy fokozatosan leépítse a kapcsolatukat. Ja, 3 éve! Normális? Vagy én vagyok hülye?

Hogyan tudnék segíteni a testvéremnek? Vagy hagyjam, hogy maga alatt vágja a fát? Egyáltalán miért nem látja, hogy átverik? Többször próbáltam vele erről beszélni, de csak megharagszik rám.

2024. jún. 8. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Talán csak szimplán szerelmes ?

Szerintem ne szólj bele az életébe. Joga van egyedül dönteni

2024. jún. 8. 07:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem avatkoznék bele a dolgába. Több diplomája van, értelmes ember lehet.

Időval vagy ráun a nőre, hogy csak hitegeti őt, vagy tényleg ismét összejönnek, de hol a garancia, hogy a nőnek nem tetszik majd meg egy harmadik???

2024. jún. 8. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem rendelkezik elég önismerettel, ha ilyen helyzetben van. Vagy inkább önértékeléssel. Teljesen mindegy, miért van így, neked ehhez semmi közöd. Ha kerdezi a véleményed, mondd el neki, de az ő élete, úgy cseszi el, ahogy akarja.
2024. jún. 8. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Lehet mondani, hogy semmi közöd hozzá, de az ember nehezen tudja nézni, hogy a szerette tönkreteszi az életét. Ráadásul ezt nem innen-onnan nézve, kinek mi a véleménye, hanem tényszerűen.
2024. jún. 8. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha tényleg nárci a nő akkor pszichológus segíthet rajta.
2024. jún. 8. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos szerintem is túlbecsülöd a tesód önértékelését. Nekem sincs sok belőle, de a legtöbb, amit ilyesmi helyzetben elpazaroltam, az 3-4 hónap volt.

Viszont tényleg csak annyit tehetsz, amit az 5-ös írt. Magától kell megszületnie az elhatározásnak, hogy kilépjen ebből a sehová sem vezető helyzetből.

2024. jún. 8. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 (10:10):

Kérdező az öccséről írt és nem a lánytestvéréről.

2024. jún. 8. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 10 évig játszotta a se veled-se nélküledet az exével. A nő pár év után megcsalta, külön voltak, újra összejöttek. A nő megint megcsalta. Megint szétmentek, megint összejöttek. Ez ment akkor is amikor megismerkedtünk. Aztán én meg közöltem vele, hogy amíg nem zárja le, addig engem ne is keressen. 4 hónap kellett mire a nővel rendezte a sorait és kivágta véglegesen. 10 évig epekedett utána, pedig a férjem nem egy csúnya férfi. Nagy dumája van, társasági ember. Mégis ahhoz a nőhöz húzott - pedig a csaj sem volt nagy eresztés. Egy kisebbségi cgány nő, aki fogalmazzunk úgy, hogy nagyon egyszerű lélek. Dolgozni nem szeretett, az összes munkahelyéről kirúgták, a pénzt azt viszont szerette költeni, ja meg félrekefélgetni. Számomra rejtély, hogy miért ment vissza hozzá mindig. Aztán amikor én közöltem, hogy ebben nem fogok részt venni, mert nem leszek második, akkor kapcsolt, hogy jaaaa, talán szakítani kellene azzal a nővel, aki nem becsüli meg. Van ilyen. Akkor fog majd lépni és nem utána loholni, ha találkozik egy jobbal, akivel el tudja képzelni az életét. A férjem is se hall, se lát volt az exnőjével kapcsolatban. Az összes rokona, családtagja, haverja ellenezte a kapcsolatot, kifejezetten utálták a nőt mindig is.
2024. jún. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!