Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell ezt közölni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ezt közölni, ha egyáltalán kell?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én szeretem, ha egy nő bevállalós az ágyban, átlagon felül szereti a szexet.

Mindig is olyan barátnőim voltak, akik azért már jó pár pasival voltak.

Most viszont az van, hogy a nő, akivel ismerkedek, próbálja nekem előadni a szépet meg a jót, közben meg tudom, hogy már volt gangbangben stb.

Na most hogyan mondjam neki, hogy előttem nem kell szégyellnie magát, nyugodtan lehetünk most is gangbangben???

2024. jún. 7. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
10. mert egyszerre a ketott nem lehet kapcsolat es szex? egy ido utan csokken a vagy .. a kapcsolat eleje mindig intenzivebb aztan sok dologtol fugg mennyire marad az vagy csak minimalisan csokken. A ferfiak sem csak szexelni akarnak 0-24.
2024. jún. 7. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene neked rögtön kitárulkoznia? Azért mert szereti az ilyen dolgokat, de még veled nem beszélt erről, nem ad semmi szépet és jót, vagyis nem abban a leszóló értelemben, ahogy azt te használod... Majd azzal beszél így, akivel úgy érzi. Te már most is lekophatnál róla, mert téged semmi más nem érdekel.
2024. jún. 7. 17:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Na, tegnap este beszéltünk a témáról. Elmondta, hogy bakancslistás dolgok voltak ezek még tetszik neki, de szerinte kapcsolatba nem való. Aztán mondtam neki, hogy részemről pedig rendben van. Meglepte, majd oda lyukadtunk ki, hogy ha szeretném, akkor oké. Utána szexeltünk egy nagyot és most kb főnyereménynek tart meg én is őt 😁
2024. jún. 8. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!