Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell ezt közölni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ezt közölni, ha egyáltalán kell?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én szeretem, ha egy nő bevállalós az ágyban, átlagon felül szereti a szexet.

Mindig is olyan barátnőim voltak, akik azért már jó pár pasival voltak.

Most viszont az van, hogy a nő, akivel ismerkedek, próbálja nekem előadni a szépet meg a jót, közben meg tudom, hogy már volt gangbangben stb.

Na most hogyan mondjam neki, hogy előttem nem kell szégyellnie magát, nyugodtan lehetünk most is gangbangben???

2024. jún. 7. 12:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Gáz ha megmondom neki, hogy ne legyen már ilyen kis szűzies, én a vérmes nőket szeretem.
2024. jún. 7. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Leht, éppen azért nem akar többet, mert kipróbálta, de nem tetszett neki.
2024. jún. 7. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

"közben meg tudom, hogy már volt gangbangben stb."

Honnan tudod?

2024. jún. 7. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Lehet igaza van az egyesnek. Előbb kérdezz rá, hogy milyen benyomása keletkeztek a dologtól, de nyugtasd meg a saját igényeiddel. Vagyis közöld vele, hogy nem kell szégyelnie, te bírod a bővérű nőket.
2024. jún. 7. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
A kérdező most vagy az álomvilágában volt együtt nőkkel vagy tényleg mindegy hogy mit mondasz a nőknek, ameddig megütöd a legalapvetőbb szintet és jól nézel ki. Mert akiben ez felmerül, az vajon még milyen világtalan dolgokat mondhat, ami egyértelműen elijeszti a nők 99%-kát instant?
2024. jún. 7. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell közölni, hogy benne lennél gangbangban. Majd ha együtt lesztek egy ideje mint pár akkor lehet előhozni.
2024. jún. 7. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Pff, az mekkora pofon lenne. Azt hiszed, normális pasit találtál, erre elkezd gangbanggel zaklatni.
2024. jún. 7. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
mond meg neki elesbe hogy tudod mekkora kis rbanc ne jatsza magat.
2024. jún. 7. 14:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Este találkozunk, nem fogok szarozni. Ha megváltozott, akkor kalap, kabát.
2024. jún. 7. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
De hát a férfiak nem a szexre mennek.
2024. jún. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!