Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a red flag bennem?
31 éves lány vagyok, sosem voltam házas, gyermekem sincs.
Egyke vagyok, a szüleim nem nagyon foglalkoztak velem, amolyan magányos harcosként élek már 15 éve egyedül (kolesz, albérlet másokkal, majd sikerült egy lakást vennem hitel nélkül, ami gyönyörű és örököltem egy másikat, ami még szebb). Passzív jövedelemként a kiadásból + nekem egy 4 órás állásom van.
Nagyon spórolós vagyok, ezért nekem bőven elég.
Imádok alkotni, az időmet művészetekkel töltöm. Nagyon szeretek festeni, színházba járni (igen, egyedül is megyek) tanulni (művészettörténet), utazni.
Nagyon vékony vagyok, de csinos, 160/44kg B-s mellmérettel. Nincs tetoválásom, műszempillám, műdolgok rajtam abszolút semmi.
Nagyon szeretek nőiesen öltözködni, extravagánsan és elegánsan. A legalacsonyabb cipőm sarka 8cm, szoknyát hordok és maxi ruhákat retiküllel, kiegészítőkkel, kalappal és én így érzem magam jól. Az arcom kifestem, piros rúzzsal, fekete tussal, pirosítóval, spirállal, de nem közönségesen!
A szexuális étvágyam óriási. És imádom a szexet. Nálam abszolút nincs tabu. Az egyetlen tabu a monotónia.. imádom és igénylem az izgalmakat, az izgalmas gyakori szexuális életet.
Értelmesen kommunikálok, nem készítek képeket a kajákról a randin, nincs IG / FB oldalam, nem selfizem magam.
Rendszeresen ghostingolnak a randi partnereim és nem értem az okát.
Nem vagyok csúnya. Az utcán rengetegen megnéznek, megbámulnak (nyilván az öltözködésem miatt is).
Értelmesnek tűnsz, de mivel nem ismerünk így nem fog tudni senki biztos választ adni, hogy miért tűnnek el azok akikekkel ismerkedni próbálsz.
A leírtakban nincs semmi olyan ami ezt indokoltá tenné.
Túl zárkózott, introvertált / merev / zord vagy, nem csicsergő, nevetgélő, kicsattanó csajszi, és nekik az vonzó?
Egy mintára választod az összes srácot, akiknek nagy merítése van, nagyon leegyszerűsítve egyszerre 10 nővel randiznak, és a végén épp nem te leszel a legérdekesebb?
Megijednek tőled, hogy nem tudnák hozni a "szintet" - a 2 lakással és csak 4 óra munkával?
Túl vékony vagy, felszedhetnél 5 kg-t hogy nőiesebb legyél?
csak tippeltem párat.
Előfordulhat, hogy csak komolytalanokba botlasz bele, akik kíváncsiak, hogy elmész-e velük randizni, de utána nem akarnak komolyba fogni (gyaníthatóan nem csak veled, hanem mással sem), ezért ghostolnak. Az is lehet, hogy látják rajtad, mennyire stylish vagy, és magasnak érzik a szintet.
F
Valami rendszerhiba biztos van a kobakban.
Szerintem ezt élőben egyből észreveszik sokan.
Hát aki többet akarna tőled mint egy dugás, az nyilván a következők miatt menekül:
"A szexuális étvágyam óriási. És imádom a szexet. Nálam abszolút nincs tabu. Az egyetlen tabu a monotónia.. imádom és igénylem az izgalmakat, az izgalmas gyakori szexuális életet."
A hasonló csajokat úgy nevezik egymás közt a pasik hogy "r.banc" és nem éppen szeretének tőlük komoly kapcsolatot
Hiszen nyilván nem párkapcsolatban élted ki eddig ezen "étvágyadat" és ez az étvágyad így roppant visszataszítónak tetszik a komolyabb férfiak számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!