Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átléptem egy határt?

Figyelt kérdés

Egy kollégámról van szó, akivel kb 0 interakcióm van munka során. Kéthavonta írunk egymásnak egy emailt home officeból, és kb ennyi. Nemrég volt céges buli, ahol talán túl sokat is ittunk. Nem csak mi, úgy mindenki. Van egy olyan hülye szokásom, hogy ha kicsit is iszok, akkor fűvel-fával flörtölök, hiába nem akarok tőlük semmit. Sajnos csak emlékfoszlányaim vannak, de úgy rémlik, hogy nem toltam túl. Viszont volt testi érintés, biztosan megérintettem/fogtam a derekát, hátát, kézfejét, és arra is emlékszem, hogy ezután ez fordítva is megtörtént. Ami miatt ez aggaszt az az, hogy azóta máshogy viselkedik velem, pozitív irányban, mintha megtörtem volna valami jeget, azonban én nem akarom, hogy bármit is higgyen. Szerintetek amiket leírtam, apró érintésekkel már átléptem a határt egy távoli, kollegiális viszony esetén? Nem arra kell gondolni, hogy letapiztam, hanem pl beszélgetés közben amikor mondtam neki valamit, úgy hajoltam oda, hogy jobban hallja, hogy közben átkaroltam a derekánál pl.

Én vagyok a férfi, ő a nő, egyidősek vagyunk, mindketten szinglik.

2024. jún. 6. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem legyen szex.
2024. jún. 6. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Akinek üres az élete vagy nincsenek udvarlói de vágyik arra, azoknak általában csak egy jó szó is mar elég ahhoz hogy tapadjon.

Tehát az ilyen jellegű érintésekbe (ami sima barátinak is elmehetne)csak az képzel többet aki bele akar többet képzelni.

2024. jún. 6. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Hasonló reakciókat tapasztaltam én is, de én sokkal egyértelműbb helyzetben.

A mostani barátnőmmel volt egyfajta ridegség köztünk, egyikünk sem akart a másiktól semmi komolyat. Aztán miután részegen megcsókoltam, már le sem tudtam vakarni magamról.

Esetedben ennek szerintem mindenképpen csúnya vége lesz, mert ha nem akarod megbántani és egyszerűen hagyod a dolgot annyiban, akkor meg azon fog megsértődni rád a csaj, mert már beleélte magát a történetbe valamennyire. Legalábbis esélyes hogy így lesz. A csajok rohadt sértődékenyek ha passzív maradsz velük, ezt több csajnál tapasztaltam már többször is

2024. jún. 6. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem akarsz semmit és félreérthetően viselkedik, akkor megbeszéled vele. Felnőttek vagytok, tessék szépen normálisan kommunikálni! Alkoholt pedig mellőzd, ha olyankor nem tudod kontrolálni magad, mert nagyobb baj lehet belőle a jövőben!
2024. jún. 6. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ez olyan vészes, hogy magyarázkodnod kéne. Viszont a formális viselkedést átlépted, de tekintve hogy buli volt, mindneki ivott, ennyi még belefér.

A kolleganőd viszont többet lát bele. Azt javaslom, hogy amíg nem tesz semmi nyílt lépést, addig viselkedj úgy, ahogy eddig. Ne vedd a lapot. Ha konkrétan rákérdez, hogy mi van, vagy annyira privát felé viszo a dolgot, hogy egyszerűen már nem lehet úgy tenni, mintha nem vennéd a lapot, akkor nem marad más, minthogy őszintén elmondod neki, hogy te egyszerűen csak ilyen vagy és te nem gondoltál ebbe semmi többet.

2024. jún. 6. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Igen át. Legalábbis neki úgy jött le. Úgy viselkedtél mintha kikezdenél vele. Nyilván vevő volt rá ha fordítva is így volt. Vagyis most várja a folytatást. Mondjuk nem tudom, hogy akarsz ebből jól kikerulni, hisz te kezdted az egészet.. most meg azt mondanád, hogy semmi nem történt? Na haverok nem lesztek az biztos.
2024. jún. 6. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Minek iszik az aki nem bírja?
2024. jún. 7. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyen tánc. :D
2024. jún. 7. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

"Van egy olyan hülye szokásom, hogy ha kicsit is iszok, akkor fűvel-fával flörtölök, hiába nem akarok tőlük semmit."

Ha ezzel tisztában vagy, akkor miért hozod magad kellemetlen helyzetbe azzal, hogy iszol?

2024. jún. 7. 05:31
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem kapcsolat céljából közeledik hanem tényleg barátkozni
2024. jún. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!