Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Atleptem-e egy határt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atleptem-e egy határt?

Figyelt kérdés
Egy ideje tortent, hogy a barataimhoz atmentem egy hazi buliba. A baratom nem tudott velem jonni igy egyedul mentem. Nem volt semmi kulonos csak ettunk ittunk beszelgettunk. Aztan eleg keso volt es esett az eso ugyhogy a barataim vendegul lattak ejszakara. Am a nappaliban levo kihuzhatos kanape az egyik haver sracnak volt beigerve. Volt egy felfujhato matrac de nem volt kedvem azon aludni es a haveromat se akartam oda szamuzni igy 2 kulon halozsakban!Teljes ruhaban!.. egy kanapen aludtunk. Nem tortent semmi. En elfordultam es kb 2 percen belul el is aludtam. De megis annyira emeszt a lelkiismeret furdalas... Rosszat tettem? Vagy csak tulreagalom es feleslegesen buntetem magam? Ha igen hogy tudnam ez megbeszelni magammal? Mindig is voltak problemaim azzal hogy emesztem magam dolgokon de ennel nem tudom eldonteni hogy jogosan mert hibaztam vagy csak egy berogzodott onbuntetest vegzek " azert h elek..... "
2019. ápr. 26. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Te beteg vagy!

A párodnak fel ne hozd, mert pofán röhög!

2019. ápr. 26. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

A parod h reagalna ha megtudna? Szerintem ettol fugg minden.

Alapvetoen ezzel semmi gond nincs szerintem, semmikepp ne emeszd magad. N

2019. ápr. 26. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ezt nagyon túlagyalod... Engedd el!!!
2019. ápr. 26. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Vannak emberek akiknek ez nagy ügy és vannak akiknek nem. Én az utóbbiba tartozom, pont nem érdekelne az egész. Am ha a párod a szuperféltékeny típus, aki mindenen kiakad, akkor megeshet hogy mérges lesz. Bár szerintem ez hülyeség.
2019. ápr. 26. 17:37
 5/6 Rockarc ***** válasza:
90%

Hm, vajon amikor sok sok evvel ezelott a palyaudvaron osszetoltunk ket padon es ugy aludtunk heten egy zsebkendonyi teruleten a vonatra varva, szerinted volt feltekenyseg, hogy hozza ne erj a baratnomhoz?

Nem kell emesztened magad, nem kovettel el semmi bunt. Az mas kerdes, hogy a baratod nem biztos, hogy keblere olelne, ha meghallana a sztorit. Inkabb keruld el az ilyen helyzeteket, jobb lesz mindenkinek. Egy taxi is beleferhetne, a fuvar ara biztosan megerne a lelki beket.

43F

2019. ápr. 26. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Hogy bünteted magad, az annak tudható be, hogy átlépted a saját határodat kényelemből. Szerintem nem csináltál rosszat.

32/f

2019. ápr. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!