Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átléptem a határt? (Tobbi lent)

Átléptem a határt? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Elég defenzív vagyok, nem bízok nagyon másokban. Nem vagyok túl jóképű, és a legtöbb lány aki ismer kibeszél ezért nem feltételezek jót idegen lányokról se, ha valaki elkezd nézni, akkor visszanézek a szemébe, ilyenkor legtöbben elnéznek. Ma a villamoson ott voltunk haverommal, amikor felszállt egy lány 17 éves kb, és elkezdett nézni minket, amikor másodszor kezdett el bámulni, visszanéztem, és kb 5mp-ig tartottam a szemkontaktust utána megkérdeztem hogy van-e valami baj, haverom azt állította hogy zavarbahoztam a lányt,viszont én nem úgy láttam mintha azért nézett volna mert tetszem. Elkezdtem bűntudatot érezni és elbizonytalanodtam, szerintetek? Mit gondoltok a hozzáállásomról az ilyen helyzetekben, túlzásba viszem?

2018. okt. 19. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Nem tulzás. Szimpla idiotaság.
2018. okt. 19. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a villamoson láttam egy cigány lányt - nagyon szép volt, és elképesztően jó volt a sminkje. Annyira vonzotta a szemet, hogy hiába igyekeztem nem bámulni, mindig visszanéztem rá. A barátai viszont kötekedésnek vették, elkezdtek beszólogatni, és elég ijesztő volt az egész, le is kellett szállnom. Esélyt se kaptam, hogy megmagyarázzam.

Az emberek sok minden miatt nézhetnek - lehet, hogy menő a ruhád, tetszik a hajad, jól áll a szemüveged, vagy lehet, hogy nem vagy jóképű, de neki pont az esete. Sőt, az is lehet, hogy csak fogkrém van az arcodon vagy lecsúszott a slicced, de ha túl agresszívan viselkedsz, nem fogja merni megmondani ezt sem.

Vagy bele se gondolt, csak bambul.

Akármiért is, szerintem nem volt szép dolog beszólni neki. Pláne egy lánynak, egy lány sokszor nagyon védtelennek érzi magát férfiakkal szemben, ti ezt nem mindig érzitek át.

Légy tudatosan picit nyitottabb az emberekkel, hidd el, hosszútávon meglesz a böjtje, ha ilyen tüskés vagy.

2018. okt. 19. 14:24
 3/4 A kérdező kommentje:
3 Azért, mert úgy nézett rám, mintha baja lenne velem. 2es ment a zöldkéz
2018. okt. 19. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
nem deffenziv vagy hanem paranoiás
2018. okt. 30. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!