Átléptem a határt? (Tobbi lent)
Egyszer a villamoson láttam egy cigány lányt - nagyon szép volt, és elképesztően jó volt a sminkje. Annyira vonzotta a szemet, hogy hiába igyekeztem nem bámulni, mindig visszanéztem rá. A barátai viszont kötekedésnek vették, elkezdtek beszólogatni, és elég ijesztő volt az egész, le is kellett szállnom. Esélyt se kaptam, hogy megmagyarázzam.
Az emberek sok minden miatt nézhetnek - lehet, hogy menő a ruhád, tetszik a hajad, jól áll a szemüveged, vagy lehet, hogy nem vagy jóképű, de neki pont az esete. Sőt, az is lehet, hogy csak fogkrém van az arcodon vagy lecsúszott a slicced, de ha túl agresszívan viselkedsz, nem fogja merni megmondani ezt sem.
Vagy bele se gondolt, csak bambul.
Akármiért is, szerintem nem volt szép dolog beszólni neki. Pláne egy lánynak, egy lány sokszor nagyon védtelennek érzi magát férfiakkal szemben, ti ezt nem mindig érzitek át.
Légy tudatosan picit nyitottabb az emberekkel, hidd el, hosszútávon meglesz a böjtje, ha ilyen tüskés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!