Szerintetek is átlépett ezzel egy határt az eladó?
Van egy pékség, ahova hazafelé jövet sűrűn benézek, és általában 3 dolgot veszek, mindig ugyan azt, anyunak, tesómnak és magamnak. Na, és ma is bementem, kértem egy dolgot a három helyett, erre a csávó megszólal, hogy "na, hónap vége van..?" És én mondtam, hogy nem, csak most egyedül vagyok.
(anyu és a nővérem nem tartózkodik itthon jelenleg)
De szerintem semmi köze hozzá, ha hó vége lenne és azért vennék csak egy dolgot, nem igaz? Szerintem ezzel átlépett egy határt, erősen gondolkodom, hogy a közeljövőben nem megyek be oda.
Vagy csak jó fej akart lenni, és én reagálom túl?
Szerintem csak idétlen a humora.
De ettől függetlenül azért bunkóság volt.
Szerintem is átlépett ezzel egy határt.
Ebben semmi poénos nem volt.
Legközelebb, ha mész és ilyet csinál, írj a panaszkönyvbe, csak vigyél magaddal tollat.
ha megtudta dícsérni a hajad meg a sminked akkor nem értem miért nem kérdezett valami normálisabbat (mert ez alapján annyira rossz ember nem lehet:D) pl hogy "na, hogy hogy most csak ennyi?". ez szerintem beszélgetést kezdeményezőbb lett volna mint a hónap végés duma
#6-os voltam megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!