Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Foglalkoztok azzal, hogy "mit...

Foglalkoztok azzal, hogy "mit gondol az eladó"?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit gyerekes a kérdés, de tényleg foglakoztat.

Tegyük fel van a közelben egy kis bolt. Elég sokat jártok oda, mert ez vagy az vagy amaz kifogyott.

Nálunk viszont pluszban az van hogy egy udvaron van több lakás.

Mivel én vagyok a legpörgősebb meg a leg bevállalósabb, így én megyek a legtöbbször a boltba.

Nem egyszer volt, hogy a papíron szerepelt, több sör meg bor, sőt volt hogy mi csináltunk bulit, és akkor tényleg sok mindent kellett vennem.

Viszont ilyenkor belegondolok, hogy az eladó azt gondolja, hogy én vagy max. ketten fogyasztunk ennyit?

Vagy csak túl reagálom?

Vagy nem is kéne egyáltalán ilyennel foglalkoznom?

2015. febr. 28. 21:43
 1/2 Nemdetalánbiztos ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Semmi köze hozzá, hogy te mit miért veszel, meg miből mennyit.
2015. febr. 28. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Túlreagálod.

A mi közelünkben is van egy bolt, kb 5 éves korom óta járok oda, van hogy még mindig elkérik a személyim. Valahogy nem tűnt fel nekik, hogy azóta már eltelt egy jó 15 év és én sem vagyok már óvodás :D

2015. febr. 28. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!