Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is átlépett ezzel...

Szerintetek is átlépett ezzel egy határt az eladó?

Figyelt kérdés

Van egy pékség, ahova hazafelé jövet sűrűn benézek, és általában 3 dolgot veszek, mindig ugyan azt, anyunak, tesómnak és magamnak. Na, és ma is bementem, kértem egy dolgot a három helyett, erre a csávó megszólal, hogy "na, hónap vége van..?" És én mondtam, hogy nem, csak most egyedül vagyok.

(anyu és a nővérem nem tartózkodik itthon jelenleg)

De szerintem semmi köze hozzá, ha hó vége lenne és azért vennék csak egy dolgot, nem igaz? Szerintem ezzel átlépett egy határt, erősen gondolkodom, hogy a közeljövőben nem megyek be oda.

Vagy csak jó fej akart lenni, és én reagálom túl?

2015. júl. 31. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es:+1.
2015. júl. 31. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is bunkó volt. Egy eladónak még poénból sem illik vevő tárcájában turkálni.

Valaki írta a haverokkal sörözgetést, egyetértek vele. Sok dologgal szívatom én is a barátaimat és ők is viszonozzák, de egy idegentől ez illetlenség.

2015. júl. 31. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen tréfa volt, de azért katasztrófa nem történt. Tanulj meg visszaszólni hasonló helyzetekben, és még jól is elsülhet, nevettek egyet.
2015. júl. 31. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:

10.

Tudom, hogy kötelesek tollat biztosítani, de azért elég gyakori, hogy nincs toll, kifogyott a toll, beszáradt a toll, stb...

2015. júl. 31. 22:36
 15/17 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, ma reggel is mentem csigáért, és mondta, hogy ne haragudjak ha esetleg rossz néven vettem, amit tegnap mondott, mert úgy látta, mintha kicsit megsértődtem volna.

Akkor lehet, hogy észrevette, hogy nem tetszett a poén, vagy ami még megfordult a fejemben, de tudom hülyeség, lehet látta ezt a kérdést, és leesett neki hogy róla van szó? :D Na mindegy, mondtam neki, hogy semmi baj, csak péntek volt, és nagyon fárasztó hetem volt, és valószínűleg azért nem voltam vevő rá..

2015. aug. 1. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:
nagyon beakar vágódni nálad
2015. aug. 29. 21:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Beszélgetni akart veled, felvidítani, csak van akinek ilyen a humora, ennyi.
2015. aug. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!