Hogy telt az első rezsicsökkentéses hét? Átléptétek már a kb. 49 kWh-s heti határt?
Nem nézegetem a mérő órákat.Így vasalja be a kormány a választás előtt elszórt pénzeket.Még hogy nem a lakosság fizeti ezt meg .
A Karmalita kolostorban kellene kezdni a takarékosságot .
Én figyeltem , vagyis próbáltam :D kb szerdáig sikerült is. Utána inkább nem nézegettem . De úgy napi 10kWh mindig elment, pedig igyekeztünk. Sajnos nálunk minden is elektromos. A Sütő, fozolap, bojler , fűtés :)) úgy hogy jó lesz ez télen :))
Minden másnap főzök, igyekeztem nem idő igényes ételeket. Ezen a héten 2x mostam ( csak ketten vagyunk) , bojlert estékre nagyrészt lekapcsoltuk ( egyébként okos kivitel, de alapjáraton is biztos fogyaszt) Villanyokra figyeltünk. Mivel emeleten lakunk és voltak nagyon melegek a héten, legkondi is volt, de azt is csak muszály esetben, hogy legalább aludni tudjunk. Így se tudtuk 10 alá varázsolni egyik nap sem … szóval nem tudom, ki számolta ezt :)))
Nem,nem nézegetem.
Itt nem az árammal lesz a gond,hanem a gázzal majd...
Én átlagos kádár kockában éves szinten 2~300 kwh-val fogyasztok többet,mint amit a kurmány kitalált,persze nem esik majd jól ezért az eddiginek a dupláját kifizetni.Az éves szinten durván egy tizes...
Igen ám,de emlékszem,15 éve,mikor se szigetelés,se normális ablakok voltak,rendszeresen napi 20~22m3 gáz fogyott.
Akik majd túllépik a limitet,ott nem a szűken~duplát fizetik,mint az áramnál,hanem a 7-szeresét! Na az a Qrva sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!