Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy telt az első rezsicsökken...

Hogy telt az első rezsicsökkentéses hét? Átléptétek már a kb. 49 kWh-s heti határt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem nézegetem a mérő órákat.Így vasalja be a kormány a választás előtt elszórt pénzeket.Még hogy nem a lakosság fizeti ezt meg .

A Karmalita kolostorban kellene kezdni a takarékosságot .

2022. aug. 7. 22:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2022. aug. 7. 22:07
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Én figyeltem , vagyis próbáltam :D kb szerdáig sikerült is. Utána inkább nem nézegettem . De úgy napi 10kWh mindig elment, pedig igyekeztünk. Sajnos nálunk minden is elektromos. A Sütő, fozolap, bojler , fűtés :)) úgy hogy jó lesz ez télen :))

Minden másnap főzök, igyekeztem nem idő igényes ételeket. Ezen a héten 2x mostam ( csak ketten vagyunk) , bojlert estékre nagyrészt lekapcsoltuk ( egyébként okos kivitel, de alapjáraton is biztos fogyaszt) Villanyokra figyeltünk. Mivel emeleten lakunk és voltak nagyon melegek a héten, legkondi is volt, de azt is csak muszály esetben, hogy legalább aludni tudjunk. Így se tudtuk 10 alá varázsolni egyik nap sem … szóval nem tudom, ki számolta ezt :)))

2022. aug. 7. 22:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ui: tv- t elfelejtettem. Munka után vagy mikor haza erek bekapcsolom, 1 sorozat van amit szoktam nézni, meg ha este nem tudok elaludni, nezek valamit .. :) Ennyi plusz
2022. aug. 7. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem léptem át, bőven átlag alatt fogyasztok.
2022. aug. 7. 22:19
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Árammal nem lesz gond, a gázfűtéses melegvíz-ellátót kikapcsoltam. Napi 2 m3 az kvasok arra, hogy melegvizem legyen.
2022. aug. 7. 22:31
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
70 lett a heti fogyasztás 4 főre.
2022. aug. 8. 08:26
 8/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha egyedül élnék nekem is bőven átlag alatt lenne.
2022. aug. 8. 08:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Mi 3-an vagyunk, 2 felnőtt +1 kisgyerek, 42 kWH ment el.
2022. aug. 8. 08:45
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem,nem nézegetem.

Itt nem az árammal lesz a gond,hanem a gázzal majd...

Én átlagos kádár kockában éves szinten 2~300 kwh-val fogyasztok többet,mint amit a kurmány kitalált,persze nem esik majd jól ezért az eddiginek a dupláját kifizetni.Az éves szinten durván egy tizes...

Igen ám,de emlékszem,15 éve,mikor se szigetelés,se normális ablakok voltak,rendszeresen napi 20~22m3 gáz fogyott.

Akik majd túllépik a limitet,ott nem a szűken~duplát fizetik,mint az áramnál,hanem a 7-szeresét! Na az a Qrva sok!

2022. aug. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!