Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy telt az első rezsicsökken...

Hogy telt az első rezsicsökkentéses hét? Átléptétek már a kb. 49 kWh-s heti határt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem lehet egymással összehasonlítani. Ha bölcsiben, oviban dekkolna a gyerek és mindketten dolgoztunk volna a héten akkor nyilván kevesebb lett volna. Az sem mindegy mennyi idősek a gyerekek, egy kamasz gyereknek nyilván nagyobb a fogyasztása. Van aki pl otthonról dolgozik gépen, interneten keresztül.

Szóval ha 7-től 7-ig nincs otthon senki meg a nagymama főz vagy rendelik az ételt vagy zsíroskenyéren élnek azért az mindjárt más. Van aki a zuhanyozást sem igényli minden nap..., nem vagyunk egyformák, az igényeink, élethelyzetünk sem azok, fölösleges bárkinek is verni a mellkasát.

2022. aug. 9. 07:33
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem, kíváncsiságból megnéztem, de egyébként is benne szoktunk maradni. 17 napja olvastam le, azóta fogyott 95 kwh.

2 gyerek otthon 1 home office-os szülővel. Klíma párszor ment, ebédfőzés nem fér bele munka mellett, rendeltük, hétvégén 6 adagot mostam, 4-et szárítottam.

2022. aug. 9. 19:28
 13/16 anonim válasza:
26%
Bolond kérdés ez
2022. aug. 10. 07:50
 14/16 Véé válasza:
38%

Mindenkinek, aki úgy véli, hogy összesen 210kWh/hó, amit még rezsicsökkentett áron kapunk, az téved. Ugyanis akinek van éjszakai

mérőórája, arra plusz 210kWh/hó rezsicsökkentés jár. Ergo nem kell egybe venni a két villanyóra fogyasztását, mindkét mérőórára külön-külön vonatkozik az éves 2523KWh kedvezményes elszámolási rendszer.

2022. aug. 10. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Á dehogy :) nálunk amúgy havi 1000...most lehet kérdezni hogy mi a szarra megy el annyi, elmondom hogy 120nm, 3 fő, igaz van minden szobában klíma, és megy is nem csak dísznek van, minden szobában 85' colos tv amit nézünk is, szoli, szauna.És szeretjük használni amink van nem csak nézegetni.Na ez heti 250kWh. Ez van.
2022. aug. 10. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Jaaaa igen, itthon vagyunk mivel itthonról dolgozok. A feleségem meg "háztartásbeli"
2022. aug. 10. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!