Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tetszem egy lánynak úgyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszem egy lánynak úgyis a tudtomra fogja adni valahogy?

Figyelt kérdés

Nincs önbizalmam ilyen téren, hogy ismerkedés, nyitás valaki felé. De nem is volt soha, úgyhogy elfogadtam a dolgokat.

Viszont ha egy csajnak bejövök, vagy legalábbis érdeklem valamennyire, akkor az a beszédéből, tetteiből kiderül előbb-utóbb?

Ezzel próbálom magam kicsit nyugtatni, hogy ha én nem is fogok tudni "önerőből" eljutni egy randi közelébe, a másik fél még alakíthatja úgy, hogy mégiscsak legyen.

Volt már barátnőm egyébként, de nem sokat dobott az önbizalmamon, ugyanúgy érzem magam, mintha sosem lett volna.

jún. 6. 17:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
mi lenne , ha rákérdeznél, pl van egy olyan érzésem tetszem neked, nem hagy nyugodni, igy megkérdezem, hát max azt mondja, sajna tévedtél, de aranyos vagy hogy megkérdezted, de van a barim, neki nagyon bejössz,Ha bunkón válaszol, legalább tudod nem sokat vesztettél, normális nö , ha esetleg nem tetszel neki, akkor se válaszol bunkón, mert nem akar megsérteni, meg az egy pozitiv, hogy tetszik:), meg fontosnak érezted, hogy elmond.Egy próbát megér, nem fog agyonütni.Ha hirtelen zavarba jön, és nem tud válaszolni, ö is félös, nem baj, majd lehet 1-2 hét mulva válaszol, igen neki is tetszene...
jún. 11. 07:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Senki a világon rajtunk nem segít, ha mi magunk nem segítünk.
jún. 11. 08:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Az fáj hogy nem diplomás mérnök ugye?
aug. 18. 16:01
 24/27 anonim ***** válasza:

12# amúgy szerintem pont hogy a kiemelkedően szép lányokra nem mennek a pasik, mert mindenki ezt gondolja róluk amit itt te.

Na de kérdésre a válasz: lehet erre építeni, csak minden lánynál más, az egyik tényleg érdekeltséget mutat feléd amikor beszélgettek, netán kicsit kinyomja a csöcsöket meg össze, hogy dekoltázs rendesen ott legyen, játékosan piszkálódik, véletlen szándékosan megérint. A másik meg ül egy helyben, feszülten, ami nem mindig látszik, és konkrétan nem tesz meg két mozdulatot, meg kerüli hogy irányodba nézzen, stb.

Szóval, ja nem könnyű rájönni. Én azt mondom, halgass az ösztönökre és nyisd ki a szemed, hogy lásd is. Ehez viszont beszélni kell nőkkel. Járttam már a cibődben, az egészet a szar kövér alakomra fogtam, és amiatt nem mertem nyitni, mert úgyse kellek, aztán ezt kijavítottam az életemben, hogy ne egy mamlasz legyek és lett önbizalmam a dologhoz.

aug. 28. 00:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Figyeld a jeleket.
aug. 28. 07:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Tipikusan az ilyen emberekből lesznek később azok, akik még 45 éves korukban is egyedül vannak, rosszabb esetben a saját anyjukkal élnek, és idővel beletörődnek, hogy egyedül is maradnak. És ezt nem gúnyosan írom, hanem inkább sajnálattal és lemondóan. Ismerek több ilyen férfit. A sült galambot nem lehet várni, mert általában nem a nők fognak felszedni téged. Én nőként nem gondolom a 21. században sem, hogy nekem kellene aktívan kezdeményeznem, mintha én lennék férfi. Nem kell feltétlenül "jelekre" várni. Ha valaki szimpatikus, tetszik, akkor igen is kezdeményezned kellene. Nem randit első körben, hanem általános emberi közeledést, beszélgetést. Akár munkahelyen, akár baráti társaságban, akár bármilyen összejövetelen. Ha akkor nyitottak rád, utána lehet direktebben is próbálkozni, randit kérni. Ha meg nem nyitottak, akkor simán mész tovább. Én azt érzem, valahol oda jutottunk, hogy nagyon ki van ez sarkítva. Egyszerűen már nem tudnak, nem mernek az emberek spontának, nyitottak, oldottak lenni, és egyszerűen első körben emberként közelíteni a másikhoz. És ez elég nagy baj, mert a világ legtermészetesebb dolga lenne. Én ugye nő vagyok, 20 évesen úgy alakult ki egy párkapcsolatom, hogy távolsági buszon ismerkedtünk meg. A férfi kezdeményezett. Ugyanazon a vonalon jártunk az egyetemre a távolsági busszal, így minden héten egyszer ugyanazzal a busszal utaztunk. Először megszólított, és segített felvinni a bőröndömet. A következő alkalommal arrafelé ült, amerre én, és kicsit beszélgettünk. Ez miért lenne letámadás? Ha normális az illető, miért utasítanék el egy beszélgetést? Normális emberi dolog beszélgetni. A harmadik ilyen alkalommal pedig randira hívott. És itt nem egy "leszólítással" indult a dolog, hanem egy természetes, normális emberi kontaktussal. Az a baj, hogy manapság sokan már ilyesmire sem képesek. Pedig ellenkező esetben jóval kevesebb magányos ember lenne. Ebben a példában arra hiába várt volna az illető, hogy én "jelezgetek" neki, mert a buszon lévő emberek közt nekem fel sem tűnt, mielőtt oda nem jött, hogy segítsen a bőrönddel.
aug. 28. 08:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Már megtette, csak te nemfogtadaz adást.
aug. 29. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!