Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszem egy lánynak úgyis a tudtomra fogja adni valahogy?
Nincs önbizalmam ilyen téren, hogy ismerkedés, nyitás valaki felé. De nem is volt soha, úgyhogy elfogadtam a dolgokat.
Viszont ha egy csajnak bejövök, vagy legalábbis érdeklem valamennyire, akkor az a beszédéből, tetteiből kiderül előbb-utóbb?
Ezzel próbálom magam kicsit nyugtatni, hogy ha én nem is fogok tudni "önerőből" eljutni egy randi közelébe, a másik fél még alakíthatja úgy, hogy mégiscsak legyen.
Volt már barátnőm egyébként, de nem sokat dobott az önbizalmamon, ugyanúgy érzem magam, mintha sosem lett volna.
12# amúgy szerintem pont hogy a kiemelkedően szép lányokra nem mennek a pasik, mert mindenki ezt gondolja róluk amit itt te.
Na de kérdésre a válasz: lehet erre építeni, csak minden lánynál más, az egyik tényleg érdekeltséget mutat feléd amikor beszélgettek, netán kicsit kinyomja a csöcsöket meg össze, hogy dekoltázs rendesen ott legyen, játékosan piszkálódik, véletlen szándékosan megérint. A másik meg ül egy helyben, feszülten, ami nem mindig látszik, és konkrétan nem tesz meg két mozdulatot, meg kerüli hogy irányodba nézzen, stb.
Szóval, ja nem könnyű rájönni. Én azt mondom, halgass az ösztönökre és nyisd ki a szemed, hogy lásd is. Ehez viszont beszélni kell nőkkel. Járttam már a cibődben, az egészet a szar kövér alakomra fogtam, és amiatt nem mertem nyitni, mert úgyse kellek, aztán ezt kijavítottam az életemben, hogy ne egy mamlasz legyek és lett önbizalmam a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!