Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány?

Figyelt kérdés

Én viharban, esőben amikor villámlik, akkor kiszoktam állni, kimenni a mezőre.

Mivel egyszerűen gyönyörűnek tartom a természetet, főként ezt az esős villámlós részt. Illetve van benne egy veszély érzés, hogy mi van ha becsap a villám. De ez benne nem félelmet kelt, hanem inkább ettől úgy érzem mintha pezsegne a vérem, izgalomban lennék.

Én az ilyet szeretem, azonban még más emberrel egyszer sem találkoztam aki ezt csinálta volna, nem hogy lánnyal.

Létezik hasonló eszméjű lány, előfordulhat, hogy egyszer egy viharos időben a mezőn összefutunk és ő lesz a feleségem?

2024. jún. 1. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%

Engem nem zavar, ha esőben kell hazajönnöm. Tegnap is akkor szakadt le az ég, amikor kiléptem a Sparból. Láttam, hogy a pláza kijárata előtt lézengenek, engem nem érdekelt, jöttem haza. Szétáztam persze, de ez nekem még nem volt olyan eső, ami elől el kellett volna bújnom.

Ha nagyon dörögne, villámlana, meg ha erősen fújna a szél, én is várnék.

De mezőre nem állnék ki.

2024. jún. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!