Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány?

Figyelt kérdés

Én viharban, esőben amikor villámlik, akkor kiszoktam állni, kimenni a mezőre.

Mivel egyszerűen gyönyörűnek tartom a természetet, főként ezt az esős villámlós részt. Illetve van benne egy veszély érzés, hogy mi van ha becsap a villám. De ez benne nem félelmet kelt, hanem inkább ettől úgy érzem mintha pezsegne a vérem, izgalomban lennék.

Én az ilyet szeretem, azonban még más emberrel egyszer sem találkoztam aki ezt csinálta volna, nem hogy lánnyal.

Létezik hasonló eszméjű lány, előfordulhat, hogy egyszer egy viharos időben a mezőn összefutunk és ő lesz a feleségem?

2024. jún. 1. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igy simán belédcsaphat a villam. A nagy pusztákban mindig az egyetlen álló valamibe csap bele vagy egy fa vagy egy ház vagy egy emberbe ha más nincs.
2024. jún. 1. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont olvastam róla, hogy férfiakba többször csap a villám, és hát igen.
2024. jún. 1. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Az utolsó mondatra: annak nagyon kicsi az esélye, nagyobb esélye van hogy tényleg beléd csap a villám

Magányos fa alá vagy magas fémesen földeletlen objektum alá ne állj, vannak ennek is játékszabályai. Egyre több mostanában a hirtelen kialakuló vihar menj el viharvadásznak, érdekes lehet. Szerintem a nőket ez baromira nem érdekli.

Férfi vagyok én is mielőtt bárki rám irna

2024. jún. 1. 19:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen lány aki hasonlóan érezne mint én?:

[link]

2024. jún. 1. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Azért a közvetlen villámcsapáshoz nagyon kisérteni kell a sorsot leirtam hogy kb mit kell csinálni és még ott is inkább a leszakadó ágak, egyéb tárgyak, és a keletkező tűz, hangrobbanás lesz ártalmas az egészségre. Viszont a közvetett villámcsapás ami nagyon veszélyes, bár nevezhetjük ezt is úgy hogy belénk csap a villám, ez nagyon fontos ez a lépésfeszültség viharban ráadásul nagyon kedvező ennek a nedvesség és a magas páratartalom. Feszültségeséstől függően nem is kell feltétlen közel lenni a becsapódás helyéhez. A legjobb egy faraday kalitkából figyelni az eseményeket ha van rá lehetőség ami akár egy autó is lehet, vagy tv, viz vagy egyéb földelt torony, csak ott fémes részhez nem szabadna érni amit elég nehéz sokszor kivitelezni.

2024. jún. 1. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
2024. jún. 1. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mire Budapestről kiérnék egy mezőre, elállna az eső.
2024. jún. 1. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Te vagy az erdőlakó?

Létezhet ilyen lány, de …ez nem olyan romantikus irom én nőként, de nehogy rám irjatok ezért 

valahogy úgy érzem, hogy az adrenalint kergeted, jól érzem? Tehát az adrenalinfüggőket kell keresd akik hasonló élvhajhászást csinálnak egy pár uncia adrenalinért, bármilyen extrém sportolással, vagy helyzettel…ez olyan függőséget okoz, hogy bármi megteszel érte, még a veszélyt is vállalod, olyan mint a drog függővé tudsz válni…ilyen nőt keresel…hát gratulálok hozzá!

végül is álmodozzál, talán összejön…

2024. jún. 1. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Egyszer volt egy ilyen férfi-kollégám, de ő emellé keményvonalas incel volt, ráadásul a világon bárkit képes volt "hormonzavarosnak" titulálni (neki olyan alkata volt, mint a Figyelő nevű kriptid lénynek) és ezzel igazolni mindent. Néha vicces volt vele beszélgetni, tök jókat tudott a villámlásról, időjárásról mesélni, bár az ijesztő volt, amikor arról fantáziált, hogy alápakolná bombákkal a munkahelyet, és felrobbantaná az egészet... Í.
2024. jún. 1. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Én nő vagyok és is imádom a májusi, nyári zuhékat (nem a gagyi őszi esőt). Pl szeretek kiállni néha az esőbe, múltkor is sétáltam haza a munkahelyemről, Budapest egyik legszebb történelmi részén, elkezdett ömleni az eső, és valahogy tök jó érzés volt kicsit megállni és csak nézni, beszívni a jó illatát.

Ennek ellenére az életemet én se kockáztatnám, ha elkezd villámlani, szedem a lábam, hogy beérjek vmi védett helyre.

Az a baj, hogy ha tényleg beléd csapna a villám, akkor valszeg nem meghalsz, hanem esetlegesen olyan maradandó sérülést szerzel, amitől lerokkansz, nem tudsz esetleg majd teljes életet élni. Szóval nem olyan romantikus dolog sajna.

2024. jún. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!