Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van már saját lakásom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van már saját lakásom, de nincs még jogsim és kocsim, akkor létezik hogy egy lány ez miatt így is elutasít? A jogsi/kocsi hiánya miatt.

Figyelt kérdés
Most lett saját lakásom, ráköltöttem a megtakarított pénzemből is az egészet kb. 1 millió vésztartalék kivételével. Nem az, hogy nem akarok jogsit és kocsit soha, de ez mellett még egyetemre járok, mellette részmunkaidőben dolgozom, edzésre járok és egyelőre se kedvem, se időm a jogsit csinálni. Egész életemben nagyváros belvárosában laktam még busszal és bicajjal is mindentől 10 percre, szóval sosem izgatott és nem ettől éreztem volna soha magam nagyfiúnak sem, hogy hű már van jogsim, vagy kocsim. Ezt nem degradálásból mondom, csak nálam nem volt ez soha ilyen nagy fiatalkori cél, mint látom sokaknál.
2022. márc. 10. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen letezik, de akkor magadra vess, hogy te valasztottal rosszul.
2022. márc. 10. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. márc. 10. 14:01
 3/14 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok. Kicsit később 23 évesen mentem egyetemre, viszont dolgoztam már előtte, pl. éltem külföldön is. A lakáshoz családi segítség is kellett nyilván, de én is tettem bele pár milliót a saját kis pénzemből.
2022. márc. 10. 14:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lesz, de mielőtt mindennek elhordanánk az ilyen lányokat, azért ne feledjük el, hogy mindenkinek más a perspektívája, és mindenkit más hatások értek, más a valóságérzékelése.

Neked belvárosi srácként az autó teher. Ez teljesen érthető, én belbudán lakom, én is többet használom a BKV-t, mint a kocsit.

Azt viszont érteni kell, hogy már akár az agglomerációban is az autó a függetlenség "jelképe" és az önállóság jelképe, nemhogy vidéken, mivel tényleg körülményes létezni autó nélkül, pláne fiatalon amikor azért többet ugrál össze-vissza az ember, ebből adódóan egy magára igényesebb fiatal lány érthető hogy elvárja a párjától, hogy szintén érett, független legyen -amihez az autó is hozzátartozhat. NEM azt mondom, hogy autó=függetlenség, pláne a te belvárosi élethelyzetedben, de része a független életnek.

Nyilván felmerül ellenérvként, hogy a lány taxisként sem tekinthet rád, aki furikázza a picsáját, ha olyan fontos a jogosítvány, ő is rendelkezzen vele.

Ha egy lány emiatt utasít el, akkor szerintem vagy negatív előítéletei vannak, hogy egy normális, jólszituált fiatal férfi miért nem vezet(azaz miért önállótlan), vagy csak simán vitetni akarja néha magát, és elvárja ezt a plusz kényelmet, mondjuk egy balatoni leruccanáshoz.

2022. márc. 10. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem is túl gyakori, néha előfordul, hogy valakinél az autó-nélküliség kizáró ok egy férfiban. Internetes társkeresőn egyszer egy nő méltatlankodott, mikor megtudta, hogy nincsen kocsim. Szó szerint a kovetkezőt írta: "Ha nincsen kocsid, hogyan akarsz udvarolni?" Azt hittem, viccel, de később kiderült, hogy komolyan gondolta, és nem is válaszolt több üzenetemre.

Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez a jelenség leginkább akkor fordul elő, ha egy nőnek olyan komoly kapcsolata volt korábban, amelyben a férfinak volt kocsija, s az új kapcsolatára rá akarja vetíteni az előző kapcsolatát és annak körülményeit. Derogál neki, hogy "lejjebb adja", mert meg akarja tartani a büszkeségét. El akarja hitetni magával, hogy "jól jár" az új férfival.

2022. márc. 10. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Sok mindenkit utasítottam vissza ezért, igen.
2022. márc. 10. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezen paraznod. Ismerkedesnel mond el, hogy meg szetetnel jogositvanyt szerezni es kocsit venni. A nőket inkabb az ambicio erdekli, az hogy igenyes vagy e. En is bkvval jarok, de ha lenne penzem kocsit tartanek fent. Ma is majdnem lefordultam a szekrol, olyan budos hajlektalan ult le a villamosra. En meg azon a szovetszekeken ulok. Egy sajat kocsi olyan mint egy masodik otthon, legyel igenyes.
2022. márc. 10. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Fontos a saját autó. Miből tart letenni a jogsit és venni egy pár éves autót? Osszeszeded magad egy év alatt sikerülhet! Utána meg Csajozhatsz!
2022. márc. 10. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha ilyen miatt utasít vissza valaki akkor adj hálát az égnek hogy megszabadultál egy élősködő felszínes anyagias hárpiától. Ha a csajnak annyira fontos a kocsi akkor szerezzen jogsit, vegyen autót és járjon vele. Vagy fizesse ki a taxit.
2022. márc. 10. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
9 kár hárpiázni. Azok is elvárjàk, akiknek van kocsijuk, mert nem akarnak egy férfit furikàzni. Az olyan kiábrándító.
2022. márc. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!