Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ?
Van egy zárkózottabb férfi, aki inkább hazudik mint, hogy konfliktusba keveredjen. Pedig nem lenne baj ha őszintén elmondaná az igényit, problémáját.
Sőt előrébb vinné a kapcsolatunkat. De valamiért ő nem kommunikál, én telejes mértékben megértem ha nem szeretne velem órákat beszélgetni, de legalább a fontos dolgokról beszélhetnénk.
Viszont van egy másik pasi akivel sokkal könnyebb. Megkérdezi hogyan vagyok, mi történik velem napközben. Mi a kedvenc ételem...egy szó mint száz foglalkozik velem és ez jól esik.
"Viszont van egy másik pasi akivel sokkal könnyebb. Megkérdezi hogyan vagyok, mi történik velem napközben. Mi a kedvenc ételem...egy szó mint száz foglalkozik velem és ez jól esik."
Akkor jó, mert inkább vele kellene foglalkoznod neked is. Nem a másikkal, aki félre is vezet, meg képtelenség is vele értelmesen megbeszélni bármit. Egyébként ha tegyük fel elmélyülne a kapcsolatotok, mégis mit várnál? Ezzel a típussal aki ennyire a szőnyeg alá söpri a problémákat, meg elmenekül a tisztázás elől, általában csak a rengeteg felesleges feszültség és negatív érzés gyűlik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!