Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a lányoknál?

Figyelt kérdés

Barátnőm sosem volt, pár találkozásnál tovább nem jutottam és már 27 éves vagyok.

Kicsit azt érzem hogy az élet sem szeretné hogy legyen barátnőm. Másoknak annyira könnyen megy kb az élet hozza össze őket.

máj. 30. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Vagy tesznek érte inkább. Te mit tettél?
máj. 30. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Rá kell másznod a 🐮🐄🐮 nőkre ha ezt nem teszed meg egy nő gyülölő incel vagy az itteni feministák szerint.
máj. 30. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

Az alábbiak valamilyen keveréke:

Csúnya vagy.

Alacsony vagy.

Kövér/sovány gyenge vagy.

Töketlen/csendes/önbizalomhiányos/karizmátlan vagy.

Csóró vagy (és a családod is).

máj. 30. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit határozottabbnak kell lenned szerintem. Normális keretek között természetesen.

Nekem nagyon kevés tapasztalatom volt, mielőtt megismerkedtem a barátnőmmel tavaly (27 voltam én is). Emlékszem, hogy ültünk a moziban a 3-4. randinkon és a torkomban dobogott a szívem, mert alig mertem megölelni, pedig az előző randi végén öleléssel váltunk el.

Aztán szépen lassan felbátorodtam mellette, de nekem ez nagyon nem volt természetes és utána visszagondolva ez a töketlenség, határozatlanság lehetett a gond a korábbi randijaimon. Sokszor kaptam azt a visszajelzést, hogy nem volt meg a szikra és persze, hogy nem volt meg, ha hozzájuk sem mertem érni.

Ha pár találkozásig eljutsz, akkor valami hasonló problémát tudok elképzelni nálad is.

máj. 30. 10:08
 5/8 Barito ***** válasza:
0%

4: " Sokszor kaptam azt a visszajelzést, hogy nem volt meg a szikra és persze, hogy nem volt meg, ha hozzájuk sem mertem érni."

összekevered az okot és az okozatot. a nincs szikra = nem jössz be neki, nem kellesz neki (a külsőd miatt) nem pedig mert nem mertél hozzájuk érni. Ez utóbbi jobb is, mert zaklatásként élték volna meg ha hozzájuk érsz.

máj. 30. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
#5: Kb. 60 randim volt 1 év alatt, több mint 30 lánnyal. Kb. az 1/3-ával volt több, mint 1 randim. Sportos és igényes vagyok, szóval tudom, hogy nem a külsővel volt a gond. Persze, nem tetszhetek mindenkinek, de ha már 2+ randira eljöttek velem, akkor nem ez volt a gond.
máj. 30. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
6,nekem egész életembe nem volt egyse,te olyan tökéletes férfi vagy?
máj. 30. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Rájöhettél volna már ennyi év alatt, hogy ez nem szerencse, hanem munka. Edzzél, tanulj, dolgozz, szépítkezz, építs szockört.
jún. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!