Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék magamba egy kis bátorságot önteni?
Nagyon-nagyon félős vagyok a nők terén, szerintem ez már nem is fog változni.
Ismerkedni nem igazán szoktam, kezdeményezni nem merek. A társaságom sem olyan, hogy esélyem legyen lányokkal ismerkedni.
Hosszú kapcsolatom is volt már. Még olyanra is volt példa, hogy olyan lány lépett inkább helyettem, akire túlzás nélkül még rám sem mertem nézni. Nagyon nyámnyila vagyok, így hogyan lehetnék sikeres? Marad mindig a folytonos őrlődés és a kételyek, hogy próbálkoznék is mert hátha, de nem is, mert biztos nem tetszenék úgysem?
Szerintem ez nem félősség kérdése, nem minden férfia rezonálnak jól a nők. Nem mindenkiben van meg az X faktor. Tehát ez a tyúk-tojás esete, hogy mi volt előbb.
Ha nem érzed hogy a nőket vonzod akkor megette a fene a dolgot.
Én pl. átlagnál jobban nézek ki, szoktam kapni itt-ott nézéseket de mind csak és kizárólag annak szól hogy a megjelenésem rendben van, jól egyben vagyok, de semmi több, se egy mosoly se egy kedves szó. Soha életemben nem flörtölt velem senki.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!